Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Μπαίνει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας για το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Για το Ζέεφελντ αναχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας η ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει για άλλη μία χρονιά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία, με τους παίκτες μας να είναι… έτοιμοι για δουλειά.
Ήδη οι ποδοσφαιριστές μας είχαν ξεκινήσει από το Σάββατο την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν και προπονήθηκαν και στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας στο Ρέντη, με τον κ. Μίτσελ να κάνει αμέσως μετά γνωστή την αποστολή.
Η αποστολή αναχώρησε με τους Σαβιόλα, Παπαδόπουλο, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Ρομπέρτο, Μέγιερι, Σαλίνο, Γκαζαριάν, Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Θ. Παπάζογλου, Μπονγκ, Βλαχοδήμο, Στρέντζο, Λυκογιάννη, Διαμαντάκο, Βέργο, Κάταϊ, Βούρο, Αυλωνίτη, Βατουσιάδη, Μπουχαλάκη, Σάλιακα, Χουτεσιώτη και Κολοβό.
Όσον αφορά το νέο, σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Ερίκ Αμπιντάλ, θα μεταβεί απευθείας στο Ζέεφελντ το αργότερο μέχρι αύριο, Τρίτη, καθώς θέλησε λίγο χρόνο για να μαζέψει τα πράγματά του.
Υπενθυμίζουμε ότι επί αυστριακού εδάφους η ομάδα μας έχει προγραμματίσει δύο φιλικές αναμετρήσεις, με την Κράσνονταρ στις 12 Ιουλίου και με τη Ντιναμό Κιέβου στις 17 του ίδιου μήνα.
Δείτε ΕΔΩ αναλυτικό photostory από την αναχώρηση της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: