Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ερνέστο Βαλβέρδε, η επιστροφή

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Το φιλικό με την Μπιλμπάο, πέρα από τον σπουδαίο φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, πρόσφερε μοναδικές, συγκινητικές στιγμές, καθώς ένας ιδιαίτερα αγαπητός, στον κόσμο του Ολυμπιακού, άνθρωπος, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, επέστρεψε στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης, ο Πρόεδρος της ομάδας μας Βαγγέλης Μαρινάκης βράβευσε τον Βάσκο τεχνικό για την προσφορά του στον σύλλογο!

Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα με την Μπιλμπάο, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέδωσε στον Βαλβέρδε ένα αναμνηστικό, αλλά και ένα κάδρο με το συλλεκτικό μπλουζάκι "Θρύλος για μια ζωή"!

Ο Βαλβέρδε αποθεώθηκε και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο της ομάδας, ζώντας μία άκρως συγκινητική στιγμή.

Παράλληλα, τον προπονητή της Μπιλμπάο τίμησε και ο Αντιπρόεδρος, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος του έδωσε επίσης ένα κάδρο με τη συλλεκτική φανέλα του Θρύλου!

Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει ότι δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ομάδα κι ένας εξ αυτών είναι και ο νυν προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο οποίος και τις δύο περιόδους που έκατσε στον πάγκο της ομάδας μας, έδωσε αλλά και πήρε πολλά!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: