Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 9-10 (πεν)

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης επικράτησαν της Βουλιαγμένης στο Κολυμβητήριου του Λαιμού στον 2ο τελικό, στη διαδικασία των πέναλτι και την Τρίτη (18:30) έχουν την ευκαιρία να κλείσουν πανηγυρικά μια ονειρεμένη χρονιά!
Ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος για δεύτερη διαδοχική χρονιά, βρίσκεται η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης «ζευγάρωσαν» τις νίκες σε βάρος της Βουλιαγμένης στη σειρά των τελικών επικρατώντας με 10-9 στη διαδικασία των πέναλτι και ενώ η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη με σκορ 6-6. Έτσι την ερχόμενη Τρίτη στις 18:30 στο «Π.Καπαγέρωφ» με νίκη θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια ονειρεμένη χρονιά.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 1-1, 2-2

Η διαδικασία των πέναλτι:

Γερόλυμου: 7-6
Μανωλιουδάκη: 7-7
Ρουμπέση: Δοκάρι
Μπιανκόνι: 7-8
Τσουκαλά: 8-8
Αβραμίδου: 8-9
Ξενάκη: 9-9
Μ. Πλευρίτου: 9-10
Β. Διαμαντοπούλου: Απέκρουσε η Χρ. Διαμαντοπούλου

ΝΟΒ: Κούβδου, Τσουκαλά 4, Ρουμπέση 2, Γερόλυμου 2, Χυδηριώτη, Μουλάκη, Πρωτόπαππα, Ξενάκη 1, Ιφ. Μαυρωτά, Β. Διαμαντοπούλου, Μελιδώνη, Κοντογιάννη, Κοτσιώνη, Μαμόγλου, Ζοφώλη.

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χρ. Διαμαντοπούλου, Αβραμίδου 3, Μπιανκόνι 3, Μανωλιουδάκη 2, Τετζαλίδου 1, Μ. Πλευρίτου 1, Ελ. Πλευρίτου, Σώρα, Ασημάκη, Καλογεράκου, Β. Πλευρίτου, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Λογοθέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: