Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Καλλονή - Ολυμπιακός 0-1

Στην πρεμιέρα της Super League ο Ολυμπιακός επικράτησε της Καλλονής με 1-0 χάρη σε ένα τέρμα του Μανιάτη στο 61', με τους ερυθρόλευκους να έχουν μπόλικο άγχος και καθόλου ρυθμό. 
Εμφανώς ανέτοιμος ο Ολυμπιακός, όπως άλλωστε έχει δείξει και στα περισσότερα φιλικά του μέχρι τώρα, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να νικήσει την νεοφώτιστη Καλλονή στο ΟΑΚΑ.
Χωρίς εμπνεύσεις, χωρίς ρυθμό με πολύ άγχος και χωρίς σχέδιο, δυστυχώς.
Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζετε τέτοια εικόνα στις 19 Αυγούστου όταν σχεδόν σε 1 μήνα το Τσάμπιονς λιγκ ξεκινάει.
Ελπίζω να αλλάξει σύντομα η εικόνα της ομάδας μας γιατί όλο το καλοκαίρι η εικόνα που δείχνουμε δεν είναι καθόλου καλή. Δείχνουμε ομάδα αδούλευτη και αν όντως συμβαίνει αυτό , δεν ξέρω τι να πω. Μάλλον θα πρέπει να δουλέψει παραπάνω ο Μίτσελ με την ομάδα στο κομμάτι της τακτικής και της οργάνωσης του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε.Λ. Καλλονής (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Φαρία, Λεοζίνιο (88' Μπουρούς), Μανούσος, Γκαρσία (83' Γιουκαρής), Καζάκης (83' Γάλας).

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Φέισα, Σαβιόλα (59' Μήτρογλου), Χολέμπας, Μετζανί, Σιόβας, Κάμπελ, Σαλίνο, Ντομίνγκες (81' Φουστέρ), Βάις (46' Φετφατζίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: