Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

"Υπογράφει στην Τραμπζονσπόρ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος"

Δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου θέλουν τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να πετάει για Τραπεζούντα προκειμένου να υπογράψει στην Τραμπζονσπόρ!
Ο Τύπος της γειτονικής χώρας πάει ένα βήμα παραπέρα σημειώνοντας πως ο 29χρονος Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός αναμένεται στην Τραπεζούντα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τον τουρκικό σύλλογο. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα του Χαλίλχοτζιτς αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως σκορ με την Ερσίγεσπορ.

Μόλις τελείωσε το ματς με την Νίκη Βόλου, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ζήτησε από τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη μεταγραφή, γιατί κατάλαβε ότι ο Μίτσελ δεν τον έχει στα σχέδια του και από τότε  άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Βορειοελλαδίτη παίκτη..
Είδε όμως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ότι ο Μίτσελ για δικούς του λόγους προτιμά τον συμπατριώτη του Μποτία και ο Αβραάμ μπήκε στον αγώνα μόνο μετά τον τραυματισμό του.

Τα νεύρα ήταν... τσατάλια, γι' αυτό και ο ήρεμος κατά τ' άλλα Αβραάμ ήρθε στα χέρια με τον πρώην συμπαίκτη του Γιώργο Νικλητσιώτη, ο οποίος βέβαια τον έβρισε και δεν τον σεβάστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Με το τέλος του ματς,  πήγε στην σουίτα του προέδρου και ζήτησε μεταγραφή, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσπάθησε να τον μεταπείσει,  γιατί γνώριζε ότι και πέρυσι ο Μίτσελ ξεκίνησε με βασικό τον Μετζανί και μετά προώθησε τον Μανωλά στην ενδεκάδα. Στο ματς με τον Παναιτωλικό όμως ο Παπαδόπουλος ήταν πάλι εκτός και έδωσε εντολή στον μάνατζερ του να προχωρήσει την μεταγ

Δεν υπάρχουν σχόλια: