Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού

Στην παρουσίαση των νέων καρτών διαρκείας προχώρησε την Τετάρτη το μεσημέρι η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Προχώρησε, μάλιστα, σε γενναία μείωση των τιμών, με τον Γιάννη Βρέντζο να σημειώνει πως ο Θρύλος δεν βλέπει τον κάθε φίλαθλο ως αριθμό, αλλά ως έναν άνθρωπο που θέλει να βοηθήσει την ομάδα του. Για αυτό ανταποδίδει ο Θρύλος αυτή την αγάπη.

«Θέλω να σας καλωσορίσω σε αυτήν την εκδήλωση. Φέτος είναι μία ιστορική χρονιά για τον σύλλογό μας. Γιορτάζουμε τα 90 χρόνια. Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο σημαντικός οργανισμός στην χώρα είναι στην καλύτερη φάση της ιστορίας του. Με πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και 22η θέση στην Ευρώπη. Ο Ερασιτέχνης πλέον οικονομικά υγιής χάρις στην στήριξη του κόσμου και της ΠΑΕ σε όλα τα αγωνίσματα. Δυστυχώς δεν ισχύουν τα ίδια για την χώρα και την κοινωνία. Βιώνουμε μία πρωτοφανή κρίση. Ο πυρήνας για εμάς ήταν να δώσουμε την αγάπη στον κόσμο. Αφουγκραζόμαστε την ελληνική κοινωνία και το τι συμβαίνει και ο κάθε φίλαθλος την δυσκολία και αβεβαιότητα που βιώνει. Προχωράμε σε μία πρωτοφανή μείωση που φτάνει έως το 50%. Πλέον πάνω από 18.000 θα διατίθενται για όλους τους αγώνες σε τιμές 100 - 170 ευρώ. Θα υπάρχουν παιδικά εισιτήρια με πλήρη προνόμια στα 40 ευρώ. Δηλαδή 2 ευρώ ανά ματς. Δεν θέλουμε οι άνθρωποι που έχουν πληγεί από την κρίση να μην μπορούν να έρθουν στο γήπεδο. Πλέον έχουμε διαμορφωθεί στο 30%, δηλαδή κατά πολύ μειωμένες από αυτες που ξεκινήσαμε πριν από 5 χρόνια. Το κάνουμε με όλη μας την καρδιά. Θέλουμε όλους τους φιλάθλους δίπλα μας. Θέλουμε να είναι κοντά μας και να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας. Τις λεπτομέρειες και όλα τα στοιχεία θα μας τα παρουσιάσει ο κ. Καραπαπάς», ήταν τα λόγια του κ. Βρέντζου.

Συνεχίζοντας από εκεί και πέρα, για μια ενδεχόμενη παράταση που θα δοθεί, καθώς οι νέες κάρτες άργησαν λόγω της κατάστασης στη χώρα, ο Βρέντζος συνέχισε. «ίναι ένα θέμα που το έχουμε κοιτάξει αρκετά. Λάβαμε αυτήν την απόφαση με δεδομένο πως έχει καθυστερήσει η διαδικασία λόγω των εξελίξεων. Είναι κάτι που θα εξετάσουμε και φυσικά δεν θα στερήσουμε από κανέναν να προμηθευτεί το διαρκείας του».

Συνεχίζοντας για το αν θα επηρεαστεί το μπάτζετ της ομάδας, συνέχισε. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι μία εταιρεία πολύ ισχυρή οικονομικά αλλά οι εξελίξεις είναι ότι το χειρότερο. Εμείς πορευόμαστε στο ότι όλα θα πάνε καλά και έτσι συνεχίζουμε στο κομμάτι του μπάτζετ και του σχεδιασμού. Στα διαρκείας πήραμε το κακό σενάριο. Το καλύτερο θα ήταν να ξέρουμε ακριβώς το συντομότερο δυνατό το τι θα συμβεί. Θέλουμε επίσης να συνεχιστεί αυτή η κίνηση για τον Ερασιτέχνη. Η ανταπόδοση είναι να υπάρχει στα διαρκείας για τον κόσμο που μας στηρίζει σε όλα τα ματς».

Από εκεί και πέρα, σημείωσε. «Στόχος είναι να έχουμε όσο περισσότερους φιλάθλους γίνεται. Εμείς δεν βλέπουμε ένα νούμερο, αλλά τον καθέναν που θα μπορεί να ανανεώσει το διαρκείας του. Όσον αφορά στους παίκτες, η προτεραιότητα είναι να έχουμε μία πιο καλή ομάδα από πέρυσι και να είμαστε όλοι πιο ευχαριστημένοι. Οι αποφάσεις ανήκουν στο τεχνικό τιμ της ομάδας».

Αναφορικά με τον σχεδιασμό, είπε. «Δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος ο σχεδιασμός. Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και την δυναμική να κινείται ακόμα και έτσι. Είναι από τις ελάχιστες, όχι ομάδες, αλλά οργανισμούς που μπορούν να το κάνουν αυτό. Οι συνθήκες είναι σίγουρα πρωτοφανείς».

Καταλήγοντας, ανέφερε. «Είναι δεδομένο πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να γίνεται τώρα αλλά τα επόμενα χρόνια. Φαντάζεστε να μας έβρισκε αυτή η κατάσταση απροετοίμαστους. Δεν θα μιλάγαμε τώρα για τα διαρκείας και τον σχεδιασμό».


Δεν υπάρχουν σχόλια: