Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ολυμπιακός-Μπάγερν 0-3

 Μπάγερν υποχρέωσε τους Πειραιώτες να φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης", καθώς κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Έστω και κόντρα σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα. Υποχρεώθηκε σε παθητικό ρόλο την περισσότερη ώρα, ήταν ασύνδετος και με σοβαρά προβλήματα στο κράτημα και την κυκλοφορία της μπάλας.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως σκορ, ωστόσο στην επανάληψη οι Γερμανοί μετουσίωσαν σε γκολ την υπεροχή τους και πήραν τους τρεις βαθμούς. Με το παιχνίδι στον 0-1, ο Ολυμπιακός είχε τρεις καλές στιγμές να ισοφαρίσει, ωστόσο ο Σαλίνο σπατάλησε τις δύο από αυτές και ο Νόιερ είπε "όχι" στον Ιντέγιε.
Πολύ γρήγορα η Μπάγερν επέβαλλε τον ρυθμό της στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και υποχρέωσε τον Ολυμπιακό σε παθητικό ρόλο. Κάτι που σίγουρα δεν έχουν συνηθίσει οι "ερυθρόλευκοι" στο σπίτι τους, αλλά όταν αντιμετωπίζεις μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης η αμυντική προσήλωση απαιτείται στον μέγιστο βαθμό.

Οι Βαυαροί είχαν ανάπτυξη από τον άξονα και έδιναν πλάτος στο τρίτο μισό του γηπέδου προς την επίθεση. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι με την μπάλα στην κατοχή τους, οι φιλοξενούμενοι είχαν 10 παίκτες πάνω από το κέντρο! Ακόμη και οι δύο στόπερ της Μπάγερν δεν δίσταζαν να περάσουν την μεσαία γραμμή προς την επίθεση, παρασύροντας μαζί τους και τον Ιντέγιε.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Καμπιάσο (66' Φορτούνης), Σαλίνο, Κασάμι, Ντομίνγκες (61' Ερνάνι), Πάρντο (81' Σεμπά), Ιντέγιε.
Μπάγερν (Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Μπερνάτ, Αλόνσο (76' Κίμιχ), Αλκάνταρα, Βιντάλ (79' Γκέτσε), Μίλερ, Κόστα, Λεβαντόφσκι (59' Κομάν).

Γκολ: / 52' & 90+1' πεν. Μίλερ, 89' Γκέτσε

Κάρτες: 5' Κασάμι, 23' Καμπιάσο, 25' Ελαμπντελαουί / 45' Μίλερ, 86' Κίρμιχ
6ος ΟΜΙΛΟΣ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Άρσεναλ 2-1 
(24΄ αυτ. Τσάμπερλεϊν, 58΄ Ζούνιορ Φερνάντες - 79΄ Γουόλκοτ)

Ολυμπιακός-Μπάγερν 0-3 
(52΄, 90΄+ πεν. Μίλερ, 89΄ Γκέτσε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: