Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3

Μια μεγάλη νίκη. Ένα έπος. Μια ποδοσφαιρική συμφωνία. Με μαέστρο και ενορχηστρωτή τον Μάρκο Σίλβα. Και εκτελεστές τους "ερυθρόλευκους" ποδοσφαιριστές, που μπήκαν στο Εμιρέιτς και έκαναν ένα μικρό θαύμα. Έβαλαν τρία γκολ (!) στην Άρσεναλ και θριάμβευσαν με 3-2!

Ήταν "κάτι μαγικό" όπως τραγουδούσαν μεθυσμένοι από τον θρίαμβο οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Λονδίνο κι όσοι έβλεπαν ...με υπογλώσσια για να αντέξουν στην αγωνία μέχρι το τέλος κι ενώ όλα έδειχναν ότι το "ματς δεν χάνεται". Πως να χαθεί, άλλωστε; Μια ομάδα στημένη με υπέροχο τρόπο. Δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές έτοιμοι να φάνε σίδερα. Και να προηγηθούν τρεις φορές σε ένα γήπεδο, όπου ελάχιστες ομάδες έχουν το προνόμιο να σκοράρουν τρις (και να νικήσουν).

Δεν ήταν μια απλή νίκη. Ήταν ένας θρίαμβος. Μια ποδοσφαιρική έκρηξη, από μια ομάδα που δεν φοβήθηκε το μεγάλο αντίπαλό της, μπήκε χωρίς άγχος στο χορτάρι και έφυγε με εκατό κιλά αυτοπεποίθησης στις αποσκευές της. Έφυγε, βέβαια, και με τους τρεις βαθμούς που την φέρνουν στη δεύτερη θέση του ομίλου. Με δυο νίκες επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα παιχνίδια που ακολουθούν, γίνεται φαβορί για τη 2η θέση, πίσω από τη Μπάγερν.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Γκιμπς, Γκάμπριελ, Κοσιενλί (57 Μετερσάγκερ) Μπεγερίν (85΄Κάμπελ), Οζίλ, Καθόρλα, Κοκελέν (60 Ράμσεϊ), Γουόλκοτ, Τσάμπερλεϊν, Σάντσες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ομάρ, Σιόβας, Μποτία, Σαλίνο, Καμπιάσο, Κασάμι, Σεμπά (72 Ερνάνι), Πάρντο, Φορτούνης (86'Βούρος), Ιντέγιε (46 Φιμπόγκασον)


Δεν υπάρχουν σχόλια: