Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ολυμπιακός-Αρης Πετρούπολης 115-36, γυναίκες

Υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Μιχάλη Κουντούρη και του Γιώργου Λεριώτη, ο Ολυμπιακός στον πρώτο του επίσημο αγώνα εντός έδρας για το Πρωτάθλημα Μπάσκετ Α1 Γυναικών, συνέτριψε τον νεοφώτιστο Άρη Πετρούπολης με 115-36, σε έναν αγώνα που δεν αντέχει σε μεγάλη κριτική, μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια.

Οι αθλήτριες της Ελένης Καπογιάννη έδειξαν απόλυτα προσηλωμένες στον αγώνα, με απόλυτη σοβαρότητα καθ’ όλη τη διάρκειά του. Στα θετικά της αναμέτρησης η επανεμφάνιση της διεθνούς πλέι μέικερ Αναστασίας Γκoτζή μετά τον τραυματισμό της, που πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής και έδειξε έτοιμη για τη συνέχεια.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατευθύνθηκε προς τον πάγκο των “ερυθρόλευκων” και τους έδωσε τις ευχές του για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.
Δεκάλεπτα: 31-10, 60-22, 91-27, 115-36.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καπογιάννη): Γκοτζή 5, Σταμάτη 15 (1), Χατζηνικολάου 2, Καλογήρου 5, Μπαλτά 11 (2), Χαλιβέρα 19 (4), Τζόνσον 15 (12 ριμπ.), Κοσμά 17 (2), Κριστόφερσον 26 (7 ριμπ.)
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κάβουρας): Μακρυνίκα 2, Φασούρα, Μαρόνη 10 (2), Ιωαννίδου 2, Λιάγκα, Βουκελάτου 3 (1), Πλουμπή 8 (1), Χρονοπούλου 2, Πετυχάκη, Τσέρου 5 (1), Τσουμάνη 2, Ευαγγελάτου 2.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Ελένη Καπογιάννη: “Κάναμε μία ευρεία νίκη σήμερα, είναι καλό γιατί είμαστε σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο. Εμείς δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, μπαίνουμε με όλους το ίδιο σοβαρά, άνοιξε το παιχνίδι και αυτό ήταν κάτι που θέλαμε, μας άρεσε που έγινε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό”.
Κάλι Κριστόφερσον: “Νομίζω πως σήμερα παίξαμε πολύ δυνατά, τους πιέσαμε πολύ στην άμυνα σε όλο το γήπεδο, κάτι που μας βοήθησε στην επίθεση και στο transition game. Πιστεύω οτι αυτός ο αγώνας θα μας βοηθήσει ενόψει του επόμενου μεγάλου αγώνα. Νομίζω οτι είμαστε έτοιμοι για αυτό, έχουμε δουλέψει αρκετά και μας περιμένει μία ακόμα δυνατή εβδομάδα προπόνησης. Πιστεύω θα έχουμε έναν καλό αγώνα το επόμενο Σάββατο”.
Αναστασία Γκoτζή: “Σήμερα ήταν ενα παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να φανούμε πολύ σοβαρές, με σεβασμό στον αντίπαλο όπως και σε κάθε αντίπαλο. Παρά τις απουσίες που είχαμε νομίζω οτι ήμασταν συνεπείς σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Ακολουθεί ενα παιχνίδι πολύ σημαντικό, ένα ντέρμπι μέσα στη Λεωφόρο για το οποίο από αύριο ξεχνάμε το σημερινό παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Είναι ενα πολύ δυσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, αλλά πρέπει να φανούμε αντάξιες των προσδοκιών και δυνατοτήτων που μας χαρακτηρίζουν και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Για εμένα ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν μετά από τον τραυματισμό μου και είμαι πολύ ευτυχής γιατί θέλω πολύ να βρίσκομαι στην ομάδα και να την βοηθώ με κάθε τρόπο”.
oly

Δεν υπάρχουν σχόλια: