Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ολυμπιακός-Δυναμό Ζάγκρεμπ 2-1, video

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και σημείωσε δυο γκολ, ο «ατσάλινος» Ολυμπιακός νίκησε 2-1 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου, και όχι μόνο «κλείδωσε» την παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις το νέο έτος, αλλά βρίσκεται με το… ένα πόδι στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ!
Το σύνολο του Μάρκο Σίλβα έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας! Μια ομάδα που ήταν άτυχη, καθώς έχασε πέναλτι (54’) και είχε δοκάρι στην ίδια φάση, έχασε κι άλλες ευκαιρίες, όμως η θετική αύρα του Πάρντο ανέτρεψε τα πάντα. Οι Κροάτες προηγήθηκαν με κεφαλιά του Χότζιτς (21’), στη μοναδική ευκαιρία τους στο ματς, όμως ο Πάρντο, που αντικατέστησε τον Ερνάνι, ισοφάρισε (65′) και στη συνέχεια (90′) χάρισε τη νίκη στους Πειραιώτες!

Η νίκη έχει ιστορικό χαρακτήρα και γιατί είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός παίρνει τρία συνεχόμενα «τρίποντα» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον, θέλει μπορεί να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης ακόμη και με δυο ήττες (!), αρκεί η… απευκταία απ” την Αρσεναλ, στο Φάληρο, την τελευταία αγωνιστική, να είναι με σκορ 0-1 ή 1-2.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ολυμπιακός (Μ. Σίλβα): Ρομπέρτο, Μποτία (51’ Ντα Κόστα), Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μασουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Κασάμι (81’ Φινμπόγκασον), Ερνάνι (64’ Πάρντο), Σεμπά, Ιντέγε.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Ζ. Μάμιτς): Εντουάρντο, Μάτσελ, Ταραβέλ, Αντολιτς, Μασάντο, Σάντος, Πίβαριτς, Ρογκ, Φερνάντες (88’ Μούσα), Χότζιτς (57’ Ενρίκες), Πιάτσα (80’ Σιγκαλι).

Η βαθμολογία 6ου ομίλου (4 αγ.)

Ομάδα/Βαθ./Τέρ.

Μπάγερν Μ./9/13-3
Ολυμπιακός/9/6-6
Αρσεναλ/3/6-10
Ντιναμό Ζ./3/3-9

Επόμενη αγωνιστική (24/11)

Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός
Αρσεναλ-Ολυμπιακός

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης


Δεν υπάρχουν σχόλια: