Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1

Σε έναν ημιτελικό που είχε γκολ, ένταση, κάρτες και μια αποβολή, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-1 (8' Ντομίνγκες, 11' Φουστέρ - 31' Αθανασιάδης) του ΠΑΟΚ και πλέον η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό της Τούμπας.
O Oλυμπιακός είχε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα στο ματς και μόλις στο 11', τα μάτριξ στο "Γ. Καραϊσκάκης" έδειχναν προβάδισμα δύο τερμάτων για τους "ερυθρόλευκους". Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να συνέλθει από τα απανωτά σοκ και τα κατάφερε με τον Αθανασιάδη στο 31'.

Ο "Δικέφαλος" αμέσως μετά έμεινε με δέκα στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της αποβολής του Στοχ και παρά την πίεση που δέχτηκε σε όλη την διάρκεια της υπόλοιπης αναμέτρησης κατάφερε να φύγει με το 2-1 από το Φάληρο, σκορ που φυσικά αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ενόψει του επαναληπτικού της Τούμπας στις 16 Απριλίου.
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγκιερι, Μανιάτης (67' Πέρες), Εντινγκά (46' Σάμαρης), Βαλντές, Φουστέρ (80' Σαβιόλα), Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Κάμπελ, Σαλίνο, Ντομίνγκες.
ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βούκιτς (44' Λούκας), Στοχ, Βίτορ, Μιγκέλ, Λίνο (68' Σαλπιγγίδης), Κάτσε, Ινσαουράλδε, Αθανασιάδης, Νάτχο (75' Κατσουράνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: