Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση για την φιέστα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Η ώρα της απονομής έφτασε! Η ώρα της στέψης! Η ώρα κατά την οποία ο Βασιλιάς θα καθίσει στον θρόνο του!

Ο Θρύλος μας γιορτάζει σήμερα το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, με κάθε επισημότητα, με μεγάλη διάθεση, αλλά και με ταπεινότητα! Το μοναδικό αυτό επίτευγμα ξεπερνάει τα όρια του μύθου, ξεπερνάει το πλαίσιο της φαντασίας και απογειώνει τον περήφανο κόσμο του Ολυμπιακού στον… έβδομο ουρανό!

Η ομάδα μας καλείται να κάνει την τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά όχι και στη σεζόν. Εκεί υπάρχει ακόμη δρόμος. Ο Απόλλων είναι ο τελευταίος αντίπαλος για τη Super League και όπως επεσήμανε και ο προπονητής μας, κ. Μίτσελ, «πρώτα θέλω να κερδίσω τον Απόλλωνα και μετά να γιορτάσω το 41ο». Και με το «εγώ» εννοεί κάθε φίλαθλο του Ολυμπιακού! Κάθε «ερυθρόλευκο» πιστό που ζει και αναπνέει για αυτή την ομάδα!

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, όμως, θα έχει φτάσει η ώρα του εορτασμού! Η ώρα κατά την οποία ο Θρύλος θα ανέβει για ακόμη μία φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου!Και ποιος να αμφισβητήσει την κυριαρχία του και την υπεροχή του; Η πιο παραγωγική ομάδα, η ομάδα με το καλύτερο θέαμα, με τις περισσότερες νίκες εντός και εκτός έδρας, καταιγιστική πολλές φορές, με «τεσσάρες» και «πεντάρες» που έδιναν μεγάλη χαρά στον κόσμο!


Δεν υπάρχουν σχόλια: