Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ολυμπιακός - Γιούγκ 9-9

Ο Ολυμπιακός "απέσπασε" ισοπαλία (9-9) από τη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ στον Πειραιά και αποχαιρέτησε με 10 βαθμούς τη διοργάνωση του Champions League.
Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Θόδωρος Βλάχος, είπε: "Στο παιχνίδι μπορούσαμε και να κερδίσουμε, αλλά και να χάσουμε. Έπαιξαν δύο σπουδαίες ομάδες και έμειναν ισόπαλες. Πρόσφεραν, όμως, ωραίο θέαμα στον κόσμο, ο οποίος γέμισε το κολυμβητήριο δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα, την οποία θεωρώ ευχαριστήθηκαν και οι παίκτες της Γιούγκ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την αγάπη και για τη στήριξη και υποσχόμαστε ότι αυτή η ομάδα έχει να πάρει πολλές κούπες και να φτάσει πολύ ψηλά στην Ευρώπη. Όσο αφορά τη συνολική μας παρουσία στον όμιλο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η ομάδα έδειξε πως έχει δυναμική και ότι μπορεί όχι απλά να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο, αλλά και να τον κερδίσει. Κρατάμε και τα ωραία και τα άσχημα. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Φέτος έγινε ένα καλό βήμα σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και είμαι σίγουρος πως αυτή η ομάδα θα φτάσει τα επόμενα χρόνια σε ένα Φάιναλ-6. Μπράβο στα παιδιά. Το παιχνίδι με τη Γιούγκ ήταν και μία πολύ καλή προπόνηση για το Φάιναλ Φορ Κυπέλλου της Λάρισας όπου θα πάμε να κερδίσουμε την κούπα".

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης.

Η διακύμανση: 1ο: 1-0 Γούνας, 1-1 Ντόμπουντ, 2-1 Φουντούλης, 2-2 Βίσκοβιτς, 2ο: 3-2 Μουρίκης, 3-3 Βράνιες, 4-3 Γούνας, 3ο: 4-4 Σούταλο, 5-4 Βλαχόπουλος, 5-5 Γιάνοβιτς, 5-6 Σούταλο, 5-7 Μπούσλιε, 6-7 Κολόμβος, 4ο: 6-8 Μπόσκοβιτς, 7-8 Φουντούλης, 8-8 Φουντούλης, 8-9 Σούταλο, 9-9 Βλαχόπουλος.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 2-4, 3-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας 2, Καπότσης,  Φουντούλης 3, Βλαχόπουλος 2, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ, Σχίζας, Γαλανίδης.

ΓΙΟΥΓΚ: Μπίγιατς, Βράνιες 1, Μπόσκοβιτς 1, Ν. Γιάνοβιτς 1, Σούταλο 3, Μπένιτς, Μάρκοβιτς, Μπούσλιε 1, Βίσκοβιτς 1, Ντόμπουντ 1, Μάρελια, Μάτσαν, Νίζιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: