Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε

Μια από τα ίδια για τον Ολυμπιακό του Ελληνικού πτωραθλήματος λοιπόν.
Αλλη μια αποκρουστική εμφάνιση σε εκτός έδρας αγώνα. Χωρίς κανένα σύστημα, χωρίς ψυχή , χωρίς παίκτες που να τρώνε σίδερα, απέναντι σε έναν μέτριο αντίπαλο, που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του παρελθόντος.
Εχω βαρεθεί φέτος να βλέπω το ίδιο έργο. Σιχάθηκα πραγματικά.
Εχουμε φτάσει στο σημείο να κάνει ο Νικοπολίδης καθυστερήσεις στο 93 και να παίρνει κάρτα για να κρατήσουμε το σκορ. Τι να πω. Δεν έχω λόγια. Ενα μόνο είναι σίγουρο.
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Ετοιμαστείτε για τα play off και επίσης ξεχάστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές . Φέτος θα παίζετε ποδόσφαιρο από τον Ιούνιο. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ!

Οταν παίζετε σαν κυρίες, που φοβούνται μήπως σκίσουν το καλσόν, σε όλα τα εκτος έδρας παιχνίδια και δεν βάζετε τα πόδια σας στην φωτιά καλά να πάθετε.

Να μας το πείτε όμως και σε εμάς τους μαλάκες που πληρώνουμε τόσα χρόνια για να αγοράζουμε τα εισητήρια διαρκείας, να το ξέρουμε και να συμπεριφερθούμε αναλόγως.
Δεν σας πήρε ο Ολυμπιακός κύριοι για να παίζετε μόνο στα ματς της Ευρώπης , άντε και σε 4-5 ματς στο Καραϊσκάκη. Σας πήρε για να παίζετε σε όλα τα παιχνίδια. Και εσείς δεν το κάνετε.
Δεν σε πήρε ο Ολυμπιακός κ. Λεμονή για να μου παίζεις κατενάτσιο με τον ΠΑΟΚ , την Βέροια , τον Λεβαδειακό κτλ. Σε πήρε για να παίζεις ποδόσφαιρο και να κερδίζεις άνετα τις μέτριες ομάδες σαν αυτές που προανέφερα. Δεν είναι δα και η μικτή κόσμου.
Για όνομα του Θεού !!

Ανεπίτρεπτο θέαμα και σύστημα για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Αισχρό πραγματικά. Δεν το ανέχομαι. Για τους τραυματισμένους ”αστέρες” μας να μην τα ξαναπώ. Θα γίνω κουραστικός και γραφικός. Πλέον τους θεωρώ και λίγο λαμόγια με την συμπεριφορά τους.
Αλλά μάλον πρέπει να μιλήσουμε λίγο για κάποιους άλλους παίκτες.
Γιατί εξακολουθεί και παίζει ο Πατσατζόγλου φέτος ? Δεν το βλέπει κανείς ότι είναι το λιγότερο αρνητικός σε κάθε ματς σχεδόν?
Γιατί αποκτήθηκε ο μετριότατος Σίσιτς με 600.000 Ευρώ ενώ με 200.000 περισσότερα παίρναμε τον Κριζνοβεκ?
Ποιός εισηγήθηκε την αποκτησή του? Εγκλημα πραγματικό.
Γιατί τόσοι τραυματισμοι φέτος? Τι συμβαίνει? Γιατί εξαφανίστηκαν οι πιτσιρικάδες της ομάδας? Είναι καλύτερος ο Πατσατζόγλου αυτή την στιγμή από τον Κατσικογιάννη ή τον Μενδρινό?
Είναι καλύτερος ο Σίσιτς από τον Βασιλόγιαννη? Αμφιβάλλω.

Για τους μόνους που δεν μπορώ να πω τίποτα φέτος είναι οι Νικοπολίδης , Κοβάσεβιτς, Στολτίδης, Ζεβλάκωφ, Αντζας, Πάντος.

Ολοι οι άλλοι κρίνονται και αμφισβητούνται ανοικτά πλεόν από εμένα!
Τώρα λοιπόν τρέχουμε και κυνηγάμε. Με τα ματς που έχουμε να δώσουμε εκτός έδρας όμως θεωρώ ότι είναι αδύνατο να φτάσουμε στην πρώτη θέση.

Δυστυχώς το πουλάκι πέταξε. Και του χρόνου με υγεία!

Και όσο ακούω ότι το καλοκαίρι θα κάνουμε ελάχιστες προσθήκες, τόσο πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Μην ξεχνάμε ότι θα έχουμε 4-5 παίκτες πάνω από τα 35. Ετσι?

Δεν υπάρχουν σχόλια: