Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

Δηλώσεις Ντρογμπά για τον Ολυμπιακό

“Ο δεύτερος αγώνας της Τσέλσι με τον Ολυμπιακό δεν πρέπει να έχει την ίδια εξέλιξη με τον πρώτο αγώνα. Θυμάμαι οτι οι Έλληνες αμυνόντουσαν για τρία τέταρτα και όταν έκαναν επίθεση δεν έβγαιναν μπροστά περισσότεροι απο 3-4 παίκτες. Με άλλα λόγια δεν έπαιξαν! Στο “Στάμφορντ Μπριτζ” η αναμέτρηση θα είναι δυσκολότερη καθώς εκτός έδρας σημειώνουν γκολ. Εκεί θα πρέπει να μιλήσει η επίθεση μας.
Σε αυτό το θέμα εκτιμώ οτι ένα σύστημα 4-4-2 είναι ιδανικό για έναν επιθετικό σαν εμένα. Όταν παίζεις με έναν επιθετικό, μπορείς να βγεις μπροστά με 4-5 παίκτες, υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος αλλά κατά την προσωπική μου άποψη προτιμώ το 4-4-2. Για τον Ανελκά; Βρισκόμαστε ακόμη στο στάδιο της προσαρμογής, όμως πιστεύουμε οτι μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στην ομάδα.
Επειδή αγωνιστήκαμε την Τρίτη, είχα την δυνατότητα να παρακολουθήσω τον αγώνα της Λυών με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου η Λυών είχε ευκαιρίες να σημειώσει αρκετά γκολ στο “Ζερλάν”. Τώρα πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα στις συνθήκες του “Όλντ Τράφορντ” και να κάνουν σπουδαίο αγώνα. Ο κίνδυνος είναι οτι η Μάντσεστερ ανακτά αμέσως τον έλεγχο του αγώνα. Στα πρώτα 20 λεπτά θα πιέσουν αρκετά και οι επιθέσεις θα γίνονται απο παντού. Είναι τρομακτικό όταν είναι στην ίδια ενδεκάδα οι Τέβεζ, Νάνι, Κάρικ, Ρούνεϊ και Ρονάλντο. Επίσης έχουν την δυνατότητα να βγουν και στην αντεπίθεση, ακόμη και όταν αγωνίζονται εντός έδρας. Κίνδυνος ενόψει!”

Δεν υπάρχουν σχόλια: