Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Δηλώσεις Π. Γιαννάκη

Για τον Μάτσε: ''Έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του. Το παιδί είναι γεννημένος για πρωταθλητισμό, θέλει να παίξει, αυτό είναι δεδομένο και σε κάθε προπόνηση μπαίνει με τα 1000. Εμείς όμως θέλουμε να επιστρέψει όσο το δυνατόν καλύτερα και με το λιγότερο ρίσκο.

Για τον αγώνα με την Ζαλγκίρις: ''Η μόνη σκέψη που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουμε στην ομάδα να βγάλουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε πετύχει το στόχο μας.

Η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ τον τελευταίο καιρό. Έχει καλό ρυθμό κι αυτό θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε για να φτάσουμε στη νίκη που μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια και θα διατηρήσει τις ελπίδες μας για πρόκριση. Πρέπει να έχουμε υπομονή και κυρίως ο κόσμος που πιστεύω ότι θα είναι και πάλι δίπλα μας.

Το ξέρουμε ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για μας και παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Νομίζω ότι σιγά, σιγά βρίσκουμε το ρυθμό μας αν κι ακόμα έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Την ξέρουμε τη Ζαλγκίρις καλά και σίγουρα αξίζει τον σεβασμό μας. Μπορεί να μην είναι η ομάδα - φόβητρο, αλλά σίγουρα είναι μια ομάδα που θέλει και ξέρει να κερδίζει. Άλλωστε ακόμα και μακριά από την έδρα της χάνει πολύ δύσκολα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: