Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

'Εδώ θα γίνει αίμα κι άμμος'

Αυτό το φοβερό ξεστόμισε σήμερα ο δικηγόρος του Απολλωνα Καλαμαριάς κ. Π. Καϊμακάμη.

Μετά από 4 ώρες ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ της Τετάρτης η ακροαματική διαδικασία για τις ενστάσεις των Ολυμπιακού και Απόλλωνα Καλαμαριάς επί της πρωτόδικης απόφασης στην υπόθεση Βάλνερ.

Η τελική απόφαση θα παρθεί και θα ανακοινωθεί σε μια βδομάδα, δηλαδή την Τετάρτη 5 Μαρτίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» αρχικά ζήτησαν να θεωρηθεί εκπρόθεσμη η ένσταση της Καλαμαριάς, η οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και όχι το μεσημέρι της ίδιας μέρας, όπως όφειλε.
«Εδώ πέρα θα γίνει σήμερα αίμα κι άμμος! Θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του κ. Καϊμακάμη, κάτι προκάλεσε τις φωνές του κ. Βούλτση.

Φυσικά ούτε για αυτό δεν πάρθηκε απόφαση. Αυτή θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα μαζί με την τελεσίδικη απόφαση για το όλο ζήτημα.

Ο δικηγόρος του Ρομάν Βάλνερ, κ. Παναγόπουλος, κατέθεσε δύο αιτήματα αναβολής, τα οποία απορρίφθηκαν. Το πρώτο αίτημα στηριζόταν στο γεγονός ότι εκκρεμεί ακόμα η υπόθεση του Ντανιέλ Κουζέν στην FIFPro, αλλά δεν έγινε αποδεκτό και στην συνέχεια, υποστήριξε ότι δεν έχει έρθει στα χέρια του το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης, για να απορριφθεί και αυτό το αίτημα.

Τέλος, ο κ. Παναγόπουλος ζήτησε την εξαίρεση του μέλους της Επιτροπής, κ. Μπίρδα, ισχυριζόμενος ότι ο εν λόγω κύριος έχει κάποια σχέση με τον Βασίλη Γκαγκάτση. Ο κ. Μπίρδας αποφάσισε να αποχωρήσει μόνος του, μετά από αυτή την εξέλιξη.
Ο κ. Παναγόπουλος συνέχισε και τέλος ζήτησε και την εξαίρεση του ίδιου του προέδρου της επιτροπής, τονίζοντας ότι έχει αρνητική προδιάθεση απέναντί του, απορρίπτοντας τα παραπάνω αιτήματα αναβολής και εξαίρεσης.

Της ένστασης το κάγκελο δηλαδή. Καραγκιοζιλίκια!

Εγώ καταλαβαίνω ότι η Καλαμαριά προσπαθεί να πάει το θέμα όσο πιο μακρυά γίνεται χρονικά ακόμη και μετά από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αν είναι δυνατόν, ωστε να μην τολμάει μετά κανείς δικαστής να αλλάξει την βαθμολογία με δικαστική απόφαση.

Καλό είναι να βγει έγκαιρα η απόφαση για να μην ξεφτιλιστούμε ακόμη περισσότερο σαν χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: