Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Είμαστε πολύ κοντά με Ζαρντίμ


 Tο πρωί της Τρίτης (5/6) πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση ανάμεσα στον προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ και τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τις εγκαταστάσεις των ερυθρολεύκων στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, όπου και έμεινε ικανοποιημένος. Το βράδυ, μάλιστα, θα επιστρέψει στην πατρίδα του και δεν θα υπάρξει ανακοίνωση εντός της ημέρας (Τρίτη, 5/6), καθώς δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμη.

Μέχρι την Πέμπτη (7/6), όπως υπογραμμίζουν στο Λιμάνι, δεν θα υπάρξει κάτι τελεσίδικο και τότε αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση ο Πορτογάλος τεχνικός για το αν θα αποφασίσει οριστικά να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον Ολυμπιακό.

Απ' τον Ολυμπιακό, λοιπόν, λένε: "Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία,  αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό", ενώ επισημαίνουν πως τα όσα γράφτηκαν σε ορισμένες ιστοσελίδες ή σε facebook και twitter, αλλά και τα όσα ειπώθηκαν σε ραδιόφωνα δεν στέκουν, τονίζοντας πως κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν "είδηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: