Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Χρήμα από ΟΥΕΦΑ για τους διεθνείς

Η πρόκριση της Εθνικής ομάδας στους "8" του Euro 2012 σκόρπισε χαρά σε όλους τους Έλληνες, αλλά ενίσχυσε και τα ταμεία του Ολυμπιακού με επιπλέον χρήματα.
Η UEFA προβλέπει χρηματική αποζημίωση σε όλες τις ομάδες που έχουν διεθνείς ποδοσφαιριστές στις μεγάλες διοργανώσεις Εθνικών ομάδων, κάτι που φυσικά ισχύει και για το Euro 2012.

Εκεί όπου η Εθνική μας ομάδα πήρε την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης, σκόρπισε χαρά στους Έλληνες και παράλληλα έφερε περισσότερα χρήματα στα ταμεία του Ολυμπιακού!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν επτά συνολικά διεθνείς (6 με την Ελλάδα και 1 με τη Σουηδία) στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας, γεγονός που πρόκειται να τους αποφέρει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.
Όσον αφορά τους Έλληνες διεθνείς, ο Ολυμπιακός θα λάβει το ποσό των 7.500 για τον καθένα την ημέρα και για 33 συνολικά ημέρες που θα βρίσκονται στην Εθνική σε περίοδο Euro.

Και αυτό γιατί ο προημιτελικός με την Γερμανία θα διεξαχθεί την Παρασκευή (22/6) και οι παίκτες θα επιστρέψουν την Πέμπτη (27/6). Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα αποφέρει στον σύλλογο 247.500 ευρώ και μαζί με τα 217.500 του Μέλμπεργκ και τα 400.000 ευρώ που θα εισπραχθούν για την αποζημίωση του Παπαδόπουλου, ο Ολυμπιακός θα λάβει συνολικά 2,1 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: