Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Το επίσημο site της Γιουνάιτεντ αποθεώνει τον Τοροσίδη

Ως ένα σύγχρονο μπακ με σπουδαίες δυνατότητες χαρακτήρισε τον Βασίλη Τοροσίδη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε αφιέρωμα που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται η πολύ καλή παρουσία του "Τόρο" στην αναμέτρηση με τη Ρωσία, καθώς δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα με τις συχνές προωθήσεις του, ενώ περιόρισε σε σημαντικό βαθμό, από την πλευρά του, τον Γιούρι Ζιρκόβ.

Παράλληλα, η ανάλυση στέκεται στην πολύ καλή τεχνική κατάρτιση του Βασίλη Τοροσίδη και στη σωστή αντίληψη και σκέψη που έχει για τη θέση του, καθώς ξέρει πότε πρέπει να αμυνθεί και πότε να επιτεθεί. Γίνεται αναφορά για τη καλή σέντρα που διαθέτει και την ακρίβεια στις πάσες του, όπως και για την πολύ καλή του φυσική κατάσταση, αφού έχει αγωνιστεί και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού διαθέτει εμπειρία και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία και στα δύο άκρα της άμυνας, αλλά και ως αμυντικός μέσος. Ως μειονέκτημά του λογίζεται η αντίδρασή του σε κάποια τάκλιν, καθώς δεν είναι αυτά που πρέπει, με αποτέλεσμα να δέχεται εύκολα κίτρινες κάρτες.

Τέλος, το αφιέρωμα ολοκληρώνεται πως ο Βασίλης Τοροσίδης έχει τουλάχιστον άλλα έξι χρόνια ποιοτικού ποδοσφαίρου σε υψηλό επίπεδο, ενώ ενδεχόμενη παρουσία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να αποτελέσει πρότυπο δουλειάς για τους νεαρούς φουλ-μπακ που διαθέτει η αγγλική ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: