Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Νέο εξώδικο Μαρινάκη στον ΣΚΑΙ


O πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα αποστείλει νέο εξώδικο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, καθώς πιστεύει πως έγινε εκ νέου διαφοροποίηση της κοινής γνώμης, με την βοήθεια των αριθμών.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης…ετοιμάζει νέο εξώδικο για τον ΣΚΑΪ! Αυτή την φορά αφορμή στάθηκε μια μέτρηση της εταιρείας public issue για τους αριθμούς των οπαδών ανά ομάδα, η οποία παρουσιάστηκε στην εκπομπή  «Δίκη της Δευτέρας». Η εν λόγω έρευνα κατέγραφε πως ο Ολυμπιακός έχει κάτι περισσότερο από 2 εκατομμύρια οπαδούς, με τον Παναθηναϊκό να προσεγγίζει τους 1,7 εκατομμύρια οπαδούς.
Η πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη φρονεί πως ο εμπνευστής της λαϊκής βάσης στον Παναθηναϊκό, Γιάννης Αλαφούζος, προσπαθεί μέσω της συγκεκριμένη εταιρείας να διαφοροποιήσει την κοινή γνώμη των πολιτών. Σύμφωνα με πληροφορίες η public issue, είναι εκείνη η εταιρεία έδινε στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, πριν τις εκλογές, προβάδισμα 6% και στο τελικό exit poll, έβγαλε πρώτο τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, με διαφορά 0,5% από την Νέα Δημοκρατία.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πιστεύει πως ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω του βήματος που έχει από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, προσπαθεί να διαμορφώσει άποψη και για αυτόν τον λόγο θα ασκήσει εκ νέου το νομικό του δικαίωμα. Επιπλέον ο πρόεδρος των νταμπλούχων Ελλάδος, είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την μέτρηση που δημοσιεύτηκε χθες στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, καθότι την θεωρεί αναξιόπιστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: