Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ζαρντίμ-Οι διεθνείς έφεραν ποιότητα

Αναλυτικά ο Ζαρντίμ δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι:
Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το πρώτο φιλικό στην Πορτογαλία:
«Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι για να δούμε τους παίκτες που έχουμε ήδη στο ρόστερ για να τους γνωρίσω καλύτερα. Τα τρία αυτά παιχνίδια στην Πορτογαλία είναι και για αυτή τη δουλειά. Στον επόμενο μήνα θα δουλέψουμε με την ομάδα που θα μείνει τελικά για τη σεζόν, κάνοντας πιο ειδική δουλειά. Αυτά τα παιχνίδια είναι περισσότερο για να δούμε τι παίκτες χρειαζόμαστε στην ομάδα».
Για την εικόνα με την προσθήκη των διεθνών:
«Οι διεθνείς έφεραν την ποιότητα που ήλπιζα να φέρουν στην ομάδα, απλά δεν είναι ακόμα σε καλή φυσική κατάσταση γιατί μόλις ξεκίνησαν την προετοιμασία, και πρέπει να περιμένουμε ακόμα λίγο για να δούμε τι μπορούν να προσφέρουν πραγματικά στην ομάδα».
Για τη μεταγραφή του Γκρέκο:
«Είναι ένας παίκτης που έρχεται στον Ολυμπιακό για μία θέση στην οποία χρειαζόμασταν μία βοήθεια, και είναι ένας καλός παίκτης που σίγουρα θα βοηθήσει».
Τέλος για τα φιλικά με την Μπράγκα και την Νιουκάστλ και κατά πόσο θα τον βοηθήσουν να αποφασίσει για τους παίκτες που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας:
«Σίγουρα, αυτά τα πρώτα παιχνίδια στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας είναι για να αποκτήσω μια συνολική εικόνα του ρόστερ, και μετά τα φιλικά της Πορτογαλίας θα αποφασίσω για την τελική του σύνθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: