Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Χολέμπας: "Θέλουμε δουλειά στην άμυνα"

Για την προετοιμασία, σχολίασε: "Είναι πάντα δύσκολα τα πράγματα όταν είσαι στην προετοιμασία. Πρέπει να περάσει χρόνος για να βρεις τη χημεία και να δείξει η ομάδα αυτά που μπορεί. Τα πήγαμε καλά σε αυτά τα φιλικά με τη Μπράγκα και τη Φαρένσε (σ.σ. οι δηλώσεις έγιναν μετά τον αγώνα με την πρώην ομάδα του Ζαρντίμ και πριν το φιλικό με τη Νιούκαστλ) σε γενικές γραμμές. Πρέπει όμως να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και ειδικά στην άμυνα πρέπει να βελτιωθούμε".

Για το φιλικό με την Μπράγκα, τόνισε: "Με τη Μπράγκα δείξαμε κάποια πράγματα αλλά φάνηκαν και κάποιες αδυναμίες μας τις οποίες θα δουλέψουμε. Είναι φιλικά προετοιμασίας και ο κόουτς έχει την ευκαιρία να βγάζει τα συμπεράσματά του για την ομάδα έτσι ώστε να δουλεύει μαζί μας για να βελτιωθούμε. Με τις προπονήσεις και με αυτά τα ματς που μας περιμένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα το πετύχουμε".

Για τον τρόπο λειτουργίας του Ζαρντίμ, επεσήμανε: "Μαθαίνουμε ακόμα πώς θέλει να παίζουμε, πώς σκέφτεται. Εγώ είμαι μια βδομάδα με την ομάδα και δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για τον κόουτς αλλά έχω διαπιστώσει ότι έχει μια γραμμή την οποία ακολουθεί αναφορικά με το πώς θέλει να παίζει η ομάδα. Ίσως σε δέκα μέρες αν με ξαναρωτήσεις να μπορώ να σου πω περισσότερα για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δει ακόμα το πώς ακριβώς θα παίζει ο Ολυμπιακός, δεν έχω δει ακόμα στον απόλυτο βαθμό πώς μας θέλει ο κόουτς. Ακόμα μαθαίνω.

Για τις διαφορές στο παιχνίδι της ομάδας σε σχέση με πέρσι, είπε: "Διαπιστώνω ότι θα είμαστε λίγο πιο αμυντικογενείς σε σχέση με πέρυσι και μέχρι τώρα παρατηρώ ότι το παιχνίδι από τα "φτερά" θα το επιδιώκουμε πλέον περισσότερο. Κάπως έτσι. Όταν θα τελειώσει η προετοιμασία και θα έχουμε εμπεδώσει πλήρως αυτά που θέλει θα το δείτε όλοι πώς θα παίζει ο Ολυμπιακός".

Δεν υπάρχουν σχόλια: