Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Βελτίωση ζητάει ο Βαλβέρδε


Αρκετά προβληματισμένο βρήκε τον Ερνέστο Βαλβέρδε η λήξη του δεύτερου φιλικού του Ολυμπιακού με την Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στους δημοσιογράφους που ακολουθούν την «ερυθρόλευκη» αποστολή στην Ολλανδία εξέφρασε τις ανησυχίες του, παρότι παράλληλα προσπάθησε να τονίσει και τα σημεία που οι παίκτες του αντέδρασαν θετικά.

Ο ίδιος σκοπεύει να συνεχίσει τους πειραματισμούς και τις συχνές αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα αφού το πρωταρχικό στοίχημα για τον ίδιο είναι να φτιάξει ένα όχι μόνο πετυχημένο αλλά και αρκετά δυνατό σύνολο, ικανό να κοντραριστεί με αξιώσεις τους ευρωπαϊκούς του αντιπάλους.

«Στο πρώτο δεν έμεινα ικανοποιημένος. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε. Παίζουμε με ευρωπαϊκές ομάδες και όχι από την Ελλάδα. Πρέπει να καταλάβουμε που παίζουμε και να παίζουμε πιο δυνατά.

Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί στην μπάλα. Πρέπει να πούμε ότι σήμερα δεν αναγνωρίσαμε την ομάδα μας. Δεν είχαμε ένταση στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο είχαμε ένταση και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δουλεύουμε σκληρά. Πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτό είναι σίγουρο.

Θα συνεχίσουμε τις δοκιμές με τις θέσεις. Θέλω να δω σε τι θέσεις μπορούν να αγωνιστούν οι παίκτες. Ο Γκρμπιτς έχει καλή τεχνική, είναι γρήγορος, ο Κάταϊ έχει καλή τεχνική, αλλά θέλει περισσότερη ένταση».

Η προσοχή του Βαλβέρδε και των παικτών στρέφονται πλέον στο τρίτο και σημαντικότερο φιλικό, αυτό απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να μην αποκαλύπτει ακόμη τις σκέψεις του γύρω από τις εντεκάδες που θα χρησιμοποιήσει.

Από αυτές σίγουρα θα απουσιάσουν οι Βασίλης Τοροσίδης και Μάρκο Πένατελιτς, λόγω μικροενοχλήσεων, αλλά παρά τα δυσάρεστα νέα στοίχημα για τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί και πάλι μία εμφάνιση άξια των προσδοκιών και των δυνατοτήτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: