Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Η προπόνηση σήμερα

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες (θερμοκρασία 15 βαθμών κελσίου) για τη δουλειά μιας ομάδας συνεχίστηκε σήμερα το πρωί (10:00 τοπική ώρα) η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε φυσική κατάσταση, τακτική και ασκήσεις εναλλαγής της μπάλας. Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων έχουν επιστρέψει οι τερματοφύλακες της ομάδας μας Σήφης Δασκαλάκης και Νίκος Παπαδόπουλος, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν. Ο πρώτος στη μέση του και ο δεύτερος στο γόνατο του, καθώς το υγρό που είχε συγκεντρωθεί εκεί απορροφήθηκε.

Το ειδικό ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί συνέχισε και σήμερα ο Γιάννης Φετφατζίδης, λόγω της ενόχλησης που ένιωσε στον τένοντα της αντεστραμμένης κεφαλής του ορθού μηριαίου δεξιά. Το πρόγραμμα που ακολουθεί ο ποδοσφαιριστής περιλαμβάνει ασκήσεις σταθεροποίησης και αερόβιας προπόνησης. Η κατάσταση του έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση και αύριο θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της υποχώρησης της φλεγμονής και να μπει ακολούθως στις προπονήσεις με την ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Λιούμπομιρ Φέισα ένιωσε μια ενόχληση (σφίξιμο) στον αριστερό προσαγωγό και προτιμήθηκε από τον γιατρό να μην συνεχίσει την προπόνηση προκειμένου να προστατευτεί. Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και θα εξεταστεί από τον γιατρό.

Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους το απόγευμα με την προπόνηση που θα αρχίσει στις 18:00 τοπική ώρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: