Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Νέες κατηγορίες για Μαρινάκη

Ως «υποκινητής» αθλητικής βίας κατονομάζεται στη νέα δικογραφία που σχηματίστηκε από την Εισαγγελία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Οπως προέκυψε, «από κοινού συνεννοήθηκαν να στείλουν οργανωμένους οπαδούς της θύρας 7 στις 13-3-2011 κατά την διάρκεια του αγώνα Κόρινθος-Παναχαική για να κάνουν επεισόδια και να τιμωρηθεί ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξης Κούγιας. Μάλιστα από τις συνομιλίες προκύπτει ότι ο Τσακογιάννης ενημερώνει τον Παπαδόπουλο,ότι έχει συνεννοηθεί ο ίδιος και πως ο Β. Μαρινάκης είναι ενήμερος για την μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού για να κάνουν επεισόδια».

Εναντίον των Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργου Τσακογιάννη και Ιωάννη Παπαδόπουλου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για: «υποκίνηση και διευκόλυνση με οποιονδήποτε τρόπο οργανωμένης ομάδας προσώπων για να διαπράξουν το αδίκημα της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις ( πλημμέλημα που τιμωρείται από το άρθρο 41 παρ στ΄ του αθλητικού νόμου)

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο συγκεκριμένος αγώνας (Κόρινθος-Παναχαϊκή) τον οποίο κέρδισε η ομάδα της Πάτρας με γκολ στις καθυστερήσεις, τελείωσε ομαλά χωρίς να γίνει το παραμικρό επεισόδιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: