Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Γιουγκ Ντουμπρόβνικ - Ολυμπιακός 10-8

Την πρώτη του ήττα στο LEN Champions League γνώρισε την Τετάρτη (28/11) ο Ολυμπιακός, χάνοντας με 10-8 από την Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Μετά το τέλος του αγώνα της 5ης αγωνιστικής ο Βαγγέλης Δελακάς δήλωσε: "Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα και ειδικά στο πρώτο οκτάλεπτο. Τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε αποδείχτηκαν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα.
Η αλήθεια είναι ότι στη συνέχεια βελτιώσαμε την αμυντική μας λειτουργία και πλησιάσαμε στο γκολ. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά αυτό που μετρά είναι αυτό που γράφει η ιστορία". Σε ερώτηση για τον αγώνα με τη Γιουγκ που θα ακολουθήσει στον Πειραιά για την πρεμιέρα του Β' γύρου του Champions League, ο διεθνής αμυντικός τόνισε: "Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Στην έδρα μας και με τη βοήθεια τον φιλάθλων μας θα προσπαθήσουμε όχι απλά για θετικό αποτέλεσμα αλλά για τη νίκη".
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-2, 1-2, 2-3.
Γιουγκ (Τζούχο): Μπίγιατς, Βράνιες 1, Μπόσκοβιτς 1, Γιάνοβιτς, Γιόκοβιτς 2, Αζεβέντο 2, Μάρκοβιτς 1, Μπούσλιε 2, Πάβλοβιτς, Ντόμπουντ 1, Ιβοβιτς, Μάτσαν, Νίζιτς.
Ολυμπιακός (Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Καπότσης 1, Φουντούλης 2, Ποντικέας 1, Μπλάνης, Ντόσκας, Μουρίκης2, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Σχίζας, Φλώρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: