Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Η αποστολή για την Παναχαϊκή

Την προτελευταία τους προπόνηση πριν από τον πρώτο αγώνα της Τετάρτης (28/11, 20:30) με την Παναχαϊκή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης (27/11) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι έριξαν το βάρος στην τακτική, μέσω της διαδικασίας του διτέρματος, ενώ παράλληλα δούλεψαν και στην τεχνική τους. Στην προπόνηση συμμετείχαν αρκετά παιδιά από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πλην φυσικά εκείνου που αντιμετωπίζει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας σέντερ μπακ συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ανεβάζει καθημερινά την ένταση της δικής του προπόνησης.

Οι ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα βασιστεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, στον πρώτο αγώνα με την Παναχαϊκή, είναι οι εξής: Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Ζαραδούκας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Γκρέκο, Τάτος, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Εμ. Σιώπης.

Το πρωί της Τετάρτης (28/11), στις 11:30, οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα κάνουν ένα χαλάρωμα, ενώ παράλληλα θα δουλέψουν και τις στημένες φάσεις, όπως κάνει άλλωστε πάντα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πριν από κάθε αγώνα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κάρολ, Σιόβας, Τοροσίδης, Μανιάτης, Χολέμπας, Μοδέστο, Ιμπαγάσα και Αμπντούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: