Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ιμπαγάσα: "Κρίσιμο το πρώτο 20λεπτο"


Για το ματς με την Σάλκε, σχολίασε: "Πάμε στη Γερμανία με καλή ψυχολογία μετά και την τελευταία μας νίκη κόντρα στη Μονπελιέ. Η Σάλκε προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημά της και σίγουρα θα είναι επηρεασμένη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Τα 20 πρώτα λεπτά θα είναι πολύ κρίσιμα, ώστε να μη δεχθούμε κάποιο γκολ. Στη συνέχεια η ομάδα, αφού θα είναι πάρα πολύ συγκεντρωμένη, θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί μέσα στο ματς. Θα τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ελπίζουμε να τους δώσουμε μία χαρά".

Για τις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με το πρώτο μεταξύ τους ματς: "Σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με εκείνη την περίοδο. Τώρα προερχόμαστε από νίκη με την Κέρκυρα και η Σάλκε ηττήθηκε από την Λεβερκούζεν. Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλούς οπαδούς μας στο πλευρό μας και αυτό μας δίνει δύναμη και έξτρα κίνητρο. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το ματς κόντρα στη Μονπελιέ, όμως εμείς θα μπούμε για να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση που θα δώσει χαρά στον κόσμο μας".

Για το αν ο Ολυμπιακός τώρα θα είναι περισσότερο ήρεμος δίχως το άγχος της πρόκρισης, καθώς έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον την πρόκριση στο Europa League, απάντησε: "Έχει μεγάλη σημασία για εμάς το αν θα συνεχίσουμε ή όχι στην Ευρώπη. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι εμείς θα είμαστε χαλαροί και δεν έχουμε κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: