Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ολυμπιακός - Τρίτων Αμαρουσίου 14-5

Την πρώτη νίκη στους ημιτελικούς της Α1 πέτυχαν οι ερυθρόλευκες.

Η ομάδα μας με την απόδοσή της έδειξε πως είναι το φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος και θα επιδιώξει να ζευγαρώσει τις νίκες της επί του Τρίτωνα στον δεύτερο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στο Μαρούσι το Σάββατο (15:30).
«Παίξαμε σοβαρά, είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας και στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης έμεινα ικανοποιημένος και από την αμυντική μας λειτουργία. Στο τέλος χαλαρώσαμε κάτι που το θεωρώ φυσιολογικό με δεδομένο πως έγινα και πολλές αλλαγές. Εάν παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί και το Σάββατο θεωρώ πως δεν θα έχουμε προβλήματα για να προκριθούμε με 2-0 νίκες στους τελικούς» τόνισε μετά το τέλος του ημιτελικού που διεξήχθη στο κολυμβητήριο Πειραιά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης ο οποίος σε ερώτηση εάν η ομάδα έχει στο μυαλό της τους τελικούς με τη Βουλιαγμένη απάντησε: «Είναι λογικό να σκεφτόμαστε αυτές τις αναμετρήσεις. Όχι μόνο τώρα. Η προετοιμασία μας ξεκίνησε όταν κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου ξεκαθάρισαν οι δύο πρώτες θέσεις».

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 5-1, 4-1, 1-3.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης):Διαμαντοπούλου, Τεντζαλίδου 2, Πλευρίτου Ελευθ. 3, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 3, Μαυρέλου 1, Πλευρίτου Μαργ. 3, Πλευρίτου Βασ., Μπαλωμενάκη, Καλογεράκου, Καλαργυρού, Σταματοπούλου, Νιαρχάκου 1, Γιαννοπούλου.
ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Στέφανος Λέανδρος):Τερεφού, Κόρμα, Παπαγεωργίου 2, Αποστολίδου, Χειδιριώτη, Βεκρή, Μπενέκου Άλκ. 1, Στρατάκου, Δημητροκάλη 2, Μπενέκου Ι., Στρείδη, Κοτσιώνη, Λάττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: