Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Παράδειγμα οι Αγγελόπουλοι για όλους τους παράγοντες σε όλα τα σπορ και ατυχείς συγκρίσεις…………


Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι Αφοί Αγγελόπουλοι , όχι μόνο δικαιώνονται πανηγυρικά για την επιμονή τους στο σχέδιο που είχαν στο μυαλό τους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πλέον ΟΛΟΙ (τύπος, φίλαθλοι κτλ), τους θεωρούν ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ παραγόντων προς μίμηση.
Μακριά από παράγκες, παραγοντίσκους και δικηγόρους που επηρεάζουν διαιτητές, Βασιλακόπουλους και λοιπούς «μασόνους» του μπάσκετ , που τους έσφαζαν στο πόδι τόσα χρόνια, όπου τους έβρισκαν.
Και αν ακόμη και εμείς οι οπαδοί της ομάδας , τους βρίζαμε κάποτε, επειδή δεν αντιδρούσαν στις σφαγές, αυτοί επέμεναν τον δρόμο της ηθικής, της καθαρότητας , του αγνού πρωταθλητισμού  και της μετριοφροσύνης. Και δικαιώθηκαν……..
Πλήρωσαν κάτι παραπάνω βέβαια τα προηγούμενα χρόνια, σε πανάκριβους αλλά απλά μισθοφόρους παίκτες , αλλά τα κατάφεραν…… Με τον καλύτερο τρόπο.
Και πλέον όλοι τους αναγνωρίζουν το ήθος τους και τη ηθική τους. Μακριά από καραγκιοζιλίκια, μακριά από επεισόδια, μακριά από παράγκες, μακριά από ψευτοτσαμπουκάδες και μακριά από τραμπουκισμούς και καφριλίκια. Όλα τα προηγούμενα απλά τα απεχθάνονται, εκ φύσεως όπως φαίνεται και καλά κάνουν εννοείται.
Και για όποιον εξυπνάκια βγει και μας πει για τα εμετικά επεισόδια που είχαν γίνει στο ΣΕΦ πριν από 3 χρόνια σε εκείνο το ανεκδιήγητο ματς , απλά να τους θυμίσω ότι παραλίγο αυτό να γίνει ο λόγος που θα τους έκανε να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό. Και σε καμία περίπτωση βέβαια δεν ήταν υποκινητές των επεισοδίων, όπως προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι φίλοι μας βάζελοι, επειδή έτσι έχουν μάθει από τους δικούς τους ιδιοκτήτες.
Τώρα αν το να φοράς μπλουζάκια όπως έκαναν οι Αφοι Αγγελόπουλοι για να διαμαρτυρηθούν με αυτόν τρόπο στην σφαγή που είχαν υποστεί, το θεωρείτε κάποιοι πράξη χουλιγκανισμού, τότε ……..χρειάζεστε ψυχίατρο……..
Είπαμε όπως έχει μάθει κανείς από τους δικούς του έτσι βλέπει και τους άλλους.
Μόνο που δυστυχώς για εσάς δεν είναι έτσι.
Οι συγκρίσεις με κάποιους άλλους ………. Είναι απλά ατυχείς……. Ο νοών νοείτω.
Και οι κάποιοι άλλοι δεν είναι μόνο ανάμεσα στους αντιπάλους μας…….
Είναι και στην ομάδα μας και στις συμπεριφορές που υπάρχουν στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.
Αυτή η υγεία που αποπνέει ο μπασκετικός Ολυμπιακός ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΤΕ να πλησιαστεί ούτε στο ελάχιστο από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, με τα σημερινά δεδομένα……
Στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό δυστυχώς ισχύει ακόμη (και μάλλον έχει επιδεινωθεί τα 2 τελευταία χρόνια), ο νόμος της καφρίλας και της ψευτομαγκιας…….
Ας με συγχωρήσουν από την ΠΑΕ , αλλά αυτό μου δείχνουν, σε κάθε ματς.
Δεν γίνεται ας πούμε να μην βγαίνεις  να πεις μια κουβέντα έστω για τα μάτια του κόσμου , μετά τον προχθεσινό τελικό , αλλά να βγαίνεις  και από πάνω με απαράδεκτες δηλώσεις τόσο του προέδρου μας όσο και του Αντιπροέδρου. Καλά για τον τελευταίο (Σ. Θεοδωρίδη), πλέον δεν μπορώ να πω τίποτα.
 Έχει ξεφύγει εντελώς και πλέον η κάθε του δήλωση είναι πιο εμετική από την προηγούμενη.
Μήπως θα έπρεπε να τον στείλουν σπίτι τους επιτέλους? Νομίζω αρκετά κράτησε το αστείο..…
Δυστυχώς το επίπεδο στην ΠΑΕ είναι παρόμοιο με τον συνολικό βούρκο τους Ελληνικού ποδοσφαίρου.  Και δείχνουν να το απολαμβάνουν κιόλας…….Μη κάνοντας τίποτα για να ξεφύγουν από αυτό.
Βέβαια μάλλον δεν έχουν καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, ότι ο κόσμος δεν γουστάρει καθόλου πια αυτό το μοντέλο…….. Ψευτομαγκιές και κάφρικες  δηλώσεις , τις βαρέθηκε ο κόσμος…. ΟΜΑΔΑ θέλει δει μέσα στο χορτάρι και παίκτες αγωνιστές που να γουστάρουν να παίζουν για την φανέλα που φοράνε.  
Και αν ΟΥΤΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ……. τότε απλά δεν υπάρχει σωτηρία…………….
Σε αντίθεση με το επίπεδο της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Και την ομάδα βέβαια.  Όπου βλέπει μέσα στο γήπεδο μια ΟΜΑΔΑ με όλα τα γράμματα κεφαλαία, με παίκτες ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ που παίζουν με την καρδιά τους όλα τα ματς.  Και δεν τον νοιάζει αν θα χάσει ή αν θα κερδίσει. Απλά χαίρεται να τους βλέπει να αγωνίζονται……
Γιατί αντιπροσωπεύουν 100% απλά το μεγαλείο και την ψυχοσύνθεση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Και τα γράφω όλα αυτά έχοντας διαρκείας 9  χρόνια συνεχόμενα στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.
Όχι ότι δεν μου αρέσει το μπάσκετ. Ισα-ισα . Απλά προτιμώ το ποδόσφαιρο για να πηγαίνω στο γήπεδο.
Ίσως λάθος μου………… Και μεγάλη προσβολή σε αυτή την ΟΜΑΔΑΡΑ του μπάσκετ που παίζει κάθε ματς μπροστά σε 1.000 άτομα το πολύ. Και μας έχει χαρίσει 2 συνεχόμενες Ευρωπαϊκές κούπες.
Κάτι που ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ να κάνει.
Ας προσπαθήσει  τουλάχιστον να πετάξει από πάνω της αυτή την αλαζονεία και την υπεροψία, θα είναι μια καλή αρχή……………

Δεν υπάρχουν σχόλια: