Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Παράνοια με Γιοβάνοβιτς.........


την Τετάρτη (22/5), ο βελγικός Τύπος συνεχίζει να εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον 32άχρονο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, αναφέρει πως ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς προανήγγειλε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια μέσω facebook!

"Δύο χρόνια στην Άντερλεχτ, δύο φορές πρωταθλητής. Παραμένω οπαδός της Άντερλεχτ! Η ομάδα μου πρόσφερε μονοετές συμβόλαιο και το σέβομαι, αλλά φεύγω για τα επόμενα δύο χρόνια για τον Ολυμπιακό.

Η Άντερλεχτ δεν μου πρόσφερε διετές συμβόλαιο και εγώ θέλω να παίξω ποδόσφαιρο για άλλα δύο χρόνια. Να μου έχετε εμπιστοσύνη, είμαστε η Άντερλεχτ, είμαστε πρωταθλητές. Συγγνώμη", ήταν τα λόγια του Σέρβου ποδοσφαιριστή στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Για την ακρίβεια, φέρεται να είναι τα λόγια του Γιοβάνοβιτς.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς φέρεται να έστειλε γραπτό μήνυμα σε δημοσιογράφο της εφημερίδας "Het Nieuwsblad", με το οποίο διαψεύδει πως συμφώνησε με τον Ολυμπιακό! "Ολυμπιακός; Αυτό δεν είναι αλήθεια", φέρεται να είναι το sms του Σέρβου μεσοεπιθετικού.

Κι όλα αυτά, την ώρα που ο πειραϊκός σύλλογος διέψευσε την Τρίτη (21/5) κάθε ενδιαφέρον για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άντερλεχτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: