Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Τύρναβος - Ολυμπιακός 0-3

O Tύρναβος υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο "Αλκαζάρ" για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας και με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν δεδομένη πριν την έναρξη της αναμέτρησης και επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια αυτής, αν και οι γηπεδούχοι στάθηκαν αρκετά καλά στο ματς τηρουμένων των αναλογιών.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μπενίτες ήταν αυτός που έβαλε τις βάσεις για τη νίκη του Ολυμπιακού, καθώς πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα (3' & 26') είχε προλάβει να σκοράρει δις, με ισάριθμες ατομικές ενέργειες.

Στην επανάληψη ο Τύρναβος ήταν πιο τολμηρός αλλά... τράκαρε πάνω στον Μέγκιερι στις 2-3 καλές προϋποθέσεις που δημιούργησε για να μειώσει το σκορ. Ο Μιλιβόγεβιτς στο 84' σημείωσε το τελικό 3-0, επιστρέφοντας στην δράση μετά από αποχή σχεδόν 40 ημερών εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο.

Ωστόσο η σημαντικότερη στιγμή της αναμέτρησης ήταν η επανεμφάνιση του Μάικλ Ολαϊτάν στους αγωνιστικούς χώρους μετά από απουσία σχεδόν 10 μηνών. Τον Μάρτιο του 2014 ο Νιγηριανός είχε σοκάρει το πανελλήνιο όταν κατέρρευσε στο ντέρμπι του Φαλήρου με τον Παναθηναϊκό, καθώς όπως διαπιστώθηκε μετά από μια σειρά εξονυχιστικών εξετάσεων, υπέφερε από ιογενή μυοκαρδίτιδα.

Τύρναβος (Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεργιανός, Καραμανλής, Κισκαμπάνης, Χαλούλος, Ντατίδης (46' Μιλουτίνοβιτς), Ιβανίδης, Γεωργίου, Παπασάββας, Ποκόνγκ, Ότα (46' Σολφερίνο).


Ολυμπιακός (Περέιρα): Μέγκιερι, Σαλίνο, Βούρος, Σιόβας, Γιαννούλης, Πελέ (63' Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Γκαζαριάν (72' Μιλιβόγεβιτς), Ντουρμάζ, Μπενίτες (62' Ολαϊτάν), Διαμαντάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: