Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Εθνικός - Ολυμπιακός 3-16

Μετά την πρόκριση ως πρώτες και καλύτερες στον όμιλό τους στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας, οι ερυθρόλευκες συνέχισαν τις εξαιρετικές εμφανίσεις και στην Α1 νικώντας τον Εθνικό με σκορ 3-16.
Έτσι στέφθηκαν πρωταθλήτριες χειμώνα, αφού μπορεί να έχουν τους ίδιους βαθμούς με τη Βουλιαγμένη, αλλά έχουν επίσης πολύ καλύτερο goal average από τον ΝΟΒ (133-24 έναντι 117-38).
Τα οκτάλεπτα: 0-3, 0-4, 1-3, 2-6.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Λεοντσίνη, Καλαργυρού, Ζέκου, Βάσιλα, Χυδηριώτη, Κούβδου 1, Μαυρέλου 1, Πατέρου 1, Αποστολίδου, Φραγκιουδάκη, Μπεκρή, Βασιλακοπούλου Μ., Δουρέκα, Κουγκούλη, Χατζηκυριακάκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Ελ. Πλευρίτου 4, Σώρρα, Μανωλιουδάκη 4, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 3, Μ. Πλευρίτου, Καλογεράκου, Β. Πλευρίτου, Μπιανκόνι 2, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Λογοθέτη 1.

Παυλίδης: "Ήταν μια περίεργη εβδομάδα"


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε μετά την επικράτηση σε βάρος του Εθνικού: "Ήταν μια περίεργη εβδομάδα για μας. Προερχόμασταν από την παρουσία μας στην Ευρώπη που πήγαμε και εκεί και καλά και πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ήταν όμως περίεργη εβδομάδα γιατί είχαμε μια ημέρα ρεπό και ουσιαστικά κάναμε μια προπόνηση όλοι μαζί.

Περίμενα ότι τα πράγματα θα είναι χειρότερα για την ομάδα, όμως είχαμε καλό ρυθμό στην άμυνα και κολυμβητικά καλό ρυθμό στην επίθεση το οποίο μας βοήθησε. Χάσαμε πάρα πολλά εύκολα γκολ. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με την προπόνησή μας γιατί το παιχνίδι με την μπάλα έχει μειωθεί, αφού δεν έχουμε τερματοφύλακα.

Η Ιωάννα (σ.σ. Σταματοπούλου) το πρωί είναι στο σχολείο και το απόγευμα δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Αυτό μας επηρεάζει γιατί βλέπω ότι και τα σουτ μας και οι κινήσεις με την μπάλα που πρέπει να κάνουμε είναι πολύ πίσω συγκριτικά με το σημείο που βρισκόμασταν τις προηγούμενες μέρες. Από 'κει και πέρα νομίζω ότι θα βρούμε ρυθμό, μεσολαβεί η Εθνική ομάδα, σχεδόν όλα τα κορίτσια θα είναι εκεί και θα μπορούν να κάνουν προπόνηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: