Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-3

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΟΦΗ με 3-0 στο "Στάδιο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" για την 20ή αγωνιστική της Super League και παρέμεινε στην 1η θέση της κατάταξης με 48 βαθμούς έναντι 46 του ΠΑΟΚ. Ο Βίτορ Περέιρα πέτυχε την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στον ερυθρόλευκο πάγκο και τρίτη διαδοχική στο Πρωτάθλημα.
Αυτή είναι η 8η συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού στη Super League και η 11η σερί σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτό το σερί περιλαμβάνεται και η επικράτηση επί της Νίκης Βόλου, η οποία δεν συνεχίζει πια στο Πρωτάθλημα, με σκορ 3-0 άνευ αγώνος.

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες άνοιξε το σκορ στο 30' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα "χάλασε", καθώς υπήρξε διακοπή εννέα λεπτών λόγω επεισοδίων από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Στο 74' ο Κώστας Φορτούνης έκανε το 2-0 στη δεύτερη επαφή του με την μπάλα, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ένας άλλος Κώστας, ο Μήτρογλου, ο οποίος στο 88' πέτυχε το 11ο γκολ του στη φετινή Super League.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Λόρια, Δαμιανάκης, Μονιάκης (98' Μανιδάκης), Κουτσιανικούλης, Τζορτζ, Ροβίθης (70' Μακρής), Κάλαϊντζιτς, Λαμπρόπουλος (93' Λαμπρόπουλος), Μερεμπασβίλι, Μπολάκης, Φαζός.

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Μέγκιερι, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Σιόβας, Αυλωνίτης, Κασάμι (93' Μιλιβόγιεβιτς), Μανιάτης, Αφελάι, Ντοσεβί, Ντομίνγκες (74' Φορτούνης), Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: