Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ολυμπιακός - Τίργκου Μούρες 39-2

Ασταμάτητες οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη στο δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τον τέταρτο προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκας, που διεξάγεται στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 39-2!
Ο Θρύλος ντούμπλαρε τις νίκες στο πλαίσιο του 4ου προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκα πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Τίργκου Μούρες σε βάρος της οποίας επικράτησε με 39-2. Το σκορ αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη σε έκταση ευρωπαϊκή νίκη του Θρύλου με προηγούμενο ρεκόρ να είναι το 33-1 σε βάρος της Λόντον Ότερ στις 19 Νοεμβρίου του 2011 στην Ιμπέρια της Ιταλίας σε όμιλο του Λεν Τρόφι.

Τα οκτάλεπτα: 10-0, 10-1, 11-0, 8-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματοπούλου, Τετζαλίδου 1, Ελ. Πλευρίτου 4, Σώρα 3, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 4, Ασημάκη 10, Μ. Πλευρίτου 2, Καλογεράκου 2, Σάουθερν 3, Μπιανκόνι 4, Νιαρχάκου 4, Διαμαντοπούλου.

Τίργκου Μούρες: Λούκιτς, Τέγκαρ, Ζελγκάλμι 1, Τόροκ, Μολντοβάν, Σίμιον, Τοτ, Βιντικάν 1, Νονέα, Λούνγκου, Ντεμέτερ, Σερμπανέσκου, Προντάν.

Παυλίδης: "Κρίσιμα τα δύο επόμενα"


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε: "Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική. Από ό,τι έμαθα κιόλας ο αντίπαλός μας ασχολείται μόλις ένα χρόνο με το άθλημα. Εμείς κάναμε μία μικρή συντήρηση, να μοιράσουμε το χρόνο και τα δύο επόμενα παιχνίδια θα είναι και τα κρίσιμα που θα δείξουν ποια θέση θα καταλάβουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: