Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ολυμπιακός - Φιρέντσε 14-4

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε εύκολα της Φιρέντσε με 14-4 στον Πειραιά και απέδειξε πως είναι το φαβορί για την πρόκριση από τον 4ο προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκας.
Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-1, 3-1, 5-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματοπούλου, Τετζαλίδου 2, Ελ. Πλευρίτου 3, Σώρα, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Μ. Πλευρίτου 1, Καλογεράκου, Σάουθερν 2, Μπιανκόνι 3, Νιαρχάκου, Χρ. Διαμαντοπούλου.

Φιρέντσε: Βεντρίλια, Ροραντέλι 1, Σετόνσε 2, Κολαϊόκο 1, Μίνα, Λάπι, Σόρμπι, Στεφανίνι, Κουρανγκάϊ, Πουστινίκοβα, Μπάλντι, Φερίνι, Ινάκολο.

Παυλίδης: "Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά"


Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε μετά την επικράτηση κόντρα στην Φιρέντσε:"Ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά στην αμυντική λειτουργία. Έγιναν όλα όσα ζήτησα. Μπροστά δεν ήμασταν τόσο καλοί και δεν είχαμε τόσο καλό ρυθμό σε σετ επίθεση, αλλά ούτε και στην κόντρα αν και πετύχαμε αρκετά γκολ με αυτόν τον τρόπο. Ήταν η πρεμιέρα αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο, συν ότι έχει συμβεί τις προηγούμενες ημέρες. Από κει και πέρα σε κάθε παιχνίδι θα έχουμε καλύτερο ρυθμό".

Ασημάκη: "Πολύ καλό ξεκίνημα"


Η φουνταριστή του Θρύλου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, τόνισε: "Ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα για μας που πήραμε μια εύκολη νίκη. Η ιταλική ομάδα είναι πολύ αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι. Κάναμε καλή εμφάνιση στην άμυνα που ήταν πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα. Για την συνέχεια περιμένουμε πιο δύσκολα παιχνίδια κυρίως κόντρα στην Βουλιαγμένη αλλά και η ολλανδική ομάδα πιστεύω θα μας πιέσει περισσότερο σε σχέση με σήμερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: