Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 0-2

Για την 6η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με σκορ 0-2. Οι ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή της μπάλας και έλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, καταφέρνοντας να επικρατήσουν δίχως να εντυπωσιάσουν. Είχε δοκάρι ο Ολαϊτάν στο 35', το ημίχρονο έληξε δίχως σκορ, αλλά στην επανάληψη "καθάρισε" ο Σαβιόλα που τα έκανε... όλα. Στο 61' ο Αργεντινός έδωσε υπέροχη κάθετη ασίστ στον Βάις που πλάσαρε με άψογο τρόπο, ενώ στο 75' σημείωσε το τέταρτο του γκολ στην διοργάνωση μετά από παράλληλη πάσα του Ολαϊτάν. Με τη νίκη του αυτή οι Πειραιώτες έφτασαν τους 16 πόντους και παραμένουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Πανιώνιος (Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Παναγιωτούδης (Ριβέρο 80'), Μενδρινός (Λάζνικ 61'), Ντούνης, Καλτσάς, Αραβίδης, Γιάννου (Καμπάνταης 69')
  
Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (73' Εντινγκά), Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης, Σάμαρης, Βάις, Κάμπελ (57' Στσέποβιτς), Ολαϊτάν, Σαβιόλα (78' Ντομίνγκες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: