Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Στο Καρπενήσι ο Ολυμπιακός

Από το απόγευμα της Τετάρτης (4/9) ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης αναχώρησαν στις 08:45 το πρωί της ίδιας ημέρας από το ΣΕΦ και λίγες ώρες αργότερα έφτασαν στον προορισμό τους. Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας οι Πειραιώτες θα παραμείνουν έως και τις 13 Σεπτεμβρίου.
Πλην τους διεθνείς Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Στράτο Περπέρογλου, Κώστα Σλούκα και Μίρσα Μπέγκιτς που βρίσκονται στη Σλοβενία για το Ευρωμπάσκετ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεση του.

Στην αποστολή για το Καρπενήσι βρίσκονται οι νεοαποκτηθέντες Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μπράιαντ Ντάνστον, Ματ Λοτζέσκι, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης και Ανδρέας Χριστοδούλου και βέβαια οι παλαιότεροι Βαγγέλης Μάντζαρης, Έισι Λο, Δημήτρης Μαυροειδής, Δημήτρης Κατσίβελης και Γιώργος Γεωργάκης.

Μαζί με τους προαναφερθέντες, στο Καρπενήσι θα είναι και οι Μιχάλης Κακιούζης, Θανάσης Ιωακειμίδης, Μιχάλης Γιαννακίδης και ο αδελφός του Βαγγέλη Μάντζαρη, Αντώνης, οι οποίοι κλήθηκαν για να βοηθήσουν στην προετοιμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: