Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Η αποστολή για Πανιώνιο

Ευχάριστα νέα περιελάμβανε η προπόνηση της Παρασκευής, τελευταία για τον Ολυμπιακό πριν αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League.
Ο κ. Μίτσελ είδε τους Φουστέρ και Σαλίνο να μπαίνουν σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο πρώτος έκανε μέρος αυτού και συνέχισε με ατομικό, ενώ ο Βραζιλιάνος μπακ έβγαλε κανονικά όλες τις ασκήσεις και συμμετέχει στην αποστολή. Θεραπεία έκανε ο Μασάντο.

Κανονικά γυμνάστηκαν και οι Γκαετάν Μπονγκ (προφυλάσσεται, παρόλα αυτά) και Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ το δικό του ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Μιγκέλ Τόρες.
Ατυχία, χωρίς όμως να φαίνεται ότι αποκόμισε σοβαρή ζημιά, είχε ο Σαμπού Γιαταμπαρέ.
Σε μία φάση πάνω στην προπόνηση γύρισε το πόδι του, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική. Πονούσε, ενώ του τοποθετήθηκε και πάγος και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Έμεινε, πάντως, εκτός «μάχης» για το ματς της Νέας Σμύρνης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την 20μελή αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο. Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Βάις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: