Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Παναιτωλικός (Κ19) - Ολυμπιακός (Κ19) 1-1

Ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι έδωσε το πρωί της Κυριακής η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Στο Αγρίνιο ήρθε ισόπαλη με την ομάδα Νέων του Παναιτωλικού με σκορ 1-1, κάνοντας ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο.
Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τον Παναιτωλικό να έχει την υπεροχή στο πρώτο μέρος, οι παίκτες του Μπερντ Στορκ δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν την προσπάθειά τους στην επανάληψη. Εντέλει έφτασαν στην ισοφάριση, ενώ αν είχαν λίγη περισσότερη συγκέντρωση στην τελική πάσα θα μπορούσαν να φύγουν από το Αθλητικό Κέντρο Emileon με ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.
Για τον Παναιτωλικό άνοιξε το σκορ ο Μεταξούλης στο 30’, με πλασέ μέσα από την περιοχή. Για τον Ολυμπιακό το ματς έφερε στα «ίσια» ο Γκίνο στο 57’, μετά από υπέροχη εκτέλεση φάουλ! Το φάουλ είχε κερδίσει με ωραία ατομική προσπάθεια ο Βουτσιώτης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τηλεμάχου, Χαντακιάς, Κωνσταντινόπουλος, Δημουλάς, Σμίλτος, Κοζάκης, Βασιλάρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μεταξούλης (79’ Κολοκοτρώνης), Μήλιος (90’ Κωστακιώτης), Ζαρκάδας (71’ Σιώρος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Γκούτσιος, Τούφας, Βλάχος, Σωτηράκος, Βούρος, Ρέντζης (58’ Γιάνκοβιτς), Βουτσιώτης, Ιγνατίδης (57’ Βέργος), Γκίνο, Καναβέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: