Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Συμφωνία Έβερτον-Μιραλάς για 4 χρόνια γράφουν οι Αγγλοι!


Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας, που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Έβερτον, ο Κέβιν Μιραλάς είναι θέμα χρόνου να βρεθεί στην Αγγλία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.


Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Έβερτον κέρδισε τη μάχη από την Άρσεναλ για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς. Τα "ζαχαρωτά" θα πληρώσουν στον Ολυμπιακό πέντε εκατομμύρια λίρες, 6.363.000 ευρώ (κάτω από τη ρήτρα των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ), ενώ συμφώνησαν με τον Βέλγο επιθετικό για συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Πάντως, άλλα αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έξι εκατομμύρια λίρες (7.639.000 ευρώ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Άγγλων, ο 25άχρονος επιθετικός θα βρεθεί σύντομα στο Μέρσεϊσαϊντ για να περάσει από ιατρικά τεστ και να βάλει την υπογραφή του προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ίσως και την Παρασκευή (17/8).


Πηγές από τον Ολυμπιακό τόνιζαν ότι δεν υπάρχει πρόταση από την Έβερτον για τον Μιραλάς. Η ενημέρωση που προέκυπτε ήταν ότι ο Βέλγος άσος του Ολυμπιακού επέστρεψε στην χώρα μας και ότι το πρωί της Παρασκευής θα προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και κάτω από τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι Άγγλοι από μέρους τους πάντως επιμένουν με κάθε τρόπο για deal της αγγλικής ομάδας με τον διεθνή ποδοσφαιριστή και τον Ολυμπιακό. Εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι ο Βέλγος θα ανακοινωθεί από την Έβερτον το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι Πειραιώτες θα εισπράξουν από 7 μέχρι 7,8 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή του Μιραλάς (σ.σ. υπάρχει... διχογνωμία μεταξύ των αγγλικών ΜΜΕ πάνω σε αυτό ενώ η Liverpool Echo διαφοροποιείται αρκετά κάνοντας λόγο για 6,4 εκατ. ευρώ). Ακόμα οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει ο Μιραλάς και να μεταβεί στην Αγγλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: