Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Η Έβερτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς


.

Η Έβερτον ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 25άχρονου επιθετικού, ο οποίος πέρασε το Σάββατο (18/8) με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι περίπου δύο εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, ενώ ο Μιραλάς θα εισπράξει ένα εκατομμύριο ευρώ ως πριμ μεταγραφής. Η διαφωνία στον τρόπο αποπληρωμής ανάμεσα στους δύο συλλόγους ξεπεράστηκε και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (19/8)
Το ποσό που θα εισπράξει ο Ολυμπιακός έχει... αλλάξει δύο φορές. Με τα νέα δεδομένα και την πληροφόρηση του "Skysports", o πειραϊκός σύλλογος θα βάλει στα ταμεία του έξι εκατομμύρια λίρες, δηλαδή 7.639.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό είχε διαρρεύσει από το βράδυ της Παρασκευής (17/8). Ο παίκτης έκανε, ήδη, την πρώτη του προπόνηση με την Έβερτον, την Κυριακή (19/8).

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί η Έβερτον είναι ένας μεγάλος σύλλογος και αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για μένα. Γνωρίζω πως η Έβερτον με παρακολουθούσε αρκετό καιρό κι εγώ το συζήτησα με τον προπονητή (σ.σ. Ντέιβιντ Μόγιες). Έτσι, αποφάσισα να έρθω στην Έβερτον γιατί αντιπροσωπεύει την καλύτερη ευκαιρία για μένα. Γνωρίζω πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος με σπουδαίους οπαδούς και πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει την ικανότητα να πάρει νίκες σε αρκετούς αγώνες στην Premier League. Για αυτό το λόγο ήρθα", τόνισε ο Κέβιν Μιραλάς, στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Έβερτον, ο οποίος δεν έκανε την παραμικρή αναφορά για όσα του προσέφερε ο Ολυμπιακός
.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

διαβαστε τις δηλωσεις του μιραλας στον πρωταθλητη http://www.pamesports.gr/44335/miralas-me-sevasthke-o-marinakhs