Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Με Μιραλάς στην Πορτογαλία

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του ταξιδιού στη Λισσαβόνα για το φιλικό (12/8) με τη Σπόρτινγκ, με μία τελευταία προπόνηση, την Πέμπτη (9/8) το πρωί, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα, ενώ περιελάμβανε, όπως πάντα, ποικιλία στις ασκήσεις.

Έμφαση δόθηκε στην τακτική, καθώς οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν δίτερμα, με τη συμμετοχή και των Λεάντρο Γκρέκο και Κέβιν Μιραλάς.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ελάχιστα πιο συντηρητικό πρόγραμμα και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του επικείμενου φιλικού με την πορτογαλική ομάδα. Ικανοποιητικά εξελίσσεται η αποκατάσταση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, με τον Έλληνα σέντερ μπακ να ανεβάζει διαρκώς ρυθμό στην εκγύμναση του.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγκιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Τάτος, Καραγκούνης, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μιραλάς, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Λυκογιάννης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκρέκο, Φουστέρ, Ποτουρίδης, Ντιόγκο και Ντιελνά, με τους τρεις τελευταίους να μην υπολογίζονται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για το ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν το πρωί της Παρασκευής (10/8), στις 5:00 στο αεροδρόμιο, προκειμένου να αναχωρήσουν για τη Λισσαβόνα λίγο μετά τις 6:00. Το απόγευμα της Πέμπτης (9/8) θα βρεθούν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη οι ποδοσφαιριστές που δεν θα ταξιδέψουν και θα συνεχίσουν τα προγράμματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: