Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Πανθρακικός - Ολυμπιακός 0-1

Με κεφαλιά του Πάμπλο Κοντρέρας στο 86', έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας (σ.σ. το οποίο κέρδισε ο Φετφατζίδης τρία λεπτά μετά την είσοδό του), ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανθρακικό με 1-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.
Πάντως γενικά ο Ολυμπιακός ήταν και σήμερα κακός. Οπως ακριβώς και στα προηγούμενα παιχνίδια του. Και είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν παίζει ο Ιμπαγάσα η μπάλα δεν περνάει ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ στους επιθετικούς.
Όπως το λέω από κανέναν.
Ουδείς είναι ικανός από τους μέσους μας να κάνουν παιχνίδι. Και αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς. Άλλες δουλειές μπορεί να κάνουν μέσα στο γήπεδο, αλλά να κάνουν παιχνίδι δεν μπορούν. Πάει και τελείωσε.......
Αν δεν πάρουν παίκτη να μπορεί να κάνει παιχνίδι δεν πρόκειται να αλλάξει εικόνα η ομάδα μας.
Και με παίκτες από τα αζήτητα στυλ Πίνο (που είδαμε όλοι ότι τελικά μυαλό δεν βάζει), δεν πρόκειται να βρούμε γιατρειά.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Κάσελαν, Βαϊρουά (81' Κοντογουλίδης), Τζάνης (89' Καθάριος), Μουνάφο, Μίνγκας, Γωνιάδης, Χρήστου, Παπαδόπουλος, Σερφά.

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Μέγκιερι, Μανιάτης, Μοδέστο (76' Φέισα), Μασάντο, Τζεμπούρ, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανωλάς, Ντιακιτέ, Γκρέκο (58' Μήτρογλου), Αμπντούν (83' Φετφατζίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: