Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Η γιορτή της Ακαδημίας Πόλο

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε, την Κυριακή στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού,  η Ακαδημία Υδατοσφαίρισης και ο Ερασιτέχνης βράβευσε τους πολίστες και τις πολίστριες που διακρίθηκαν το 2012.

Την κοπή της πίτας έκαναν ο επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ., Γιάννης Δαλέζιος και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Κώστας Αρβανιτόπουλος και ο Δήμαρχος Πειραιά,Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος βράβευσε τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες με την Εθνική πόλο νεανίδων, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Κότσια, Ελευθερία Πλευρίτου και Μαργαρίτα Πλευρίτου και ο κ. Μιχαλολιάκος τους διεθνείς με την, 5 στον κόσμο, Εθνική πόλο εφήβων Γιώργο Δερβίση, Παντελή Καλογεράκο και Μανώλη Πρέκα.

Η ομάδα μας πόλο εφήβων που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημαπαρέλαβε το βραβείο της από τον κ. Θεοδωρακάκη, ο κ. Δαλέζιος βράβευσε τηνομάδα μας πόλο Νέων γυναικών (2η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα), ο Νίκος Δεληγιάννηςτην ομάδα Νέων Ανδρών (3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα) και η μάνατζερ της ομάδας πόλο γυναικών τις ομάδες Νεανίδων (2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα) και κορασίδων (3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα).

Δίπλα στο πολίστες, στις πολίστριες της Ακαδημίας μας και στο προπονητικό επιτελείο (Δημήτρης Κραβαρίτης, Γιάννης Μπενόπουλος, Σάκης Πλατανίτης, Στέργιος Τοροσιάδης, Καλιόπη Καρύδη) βρέθηκαν ο προπονητής της ομάδας πόλο Ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, ο πολίστας μαςΝίκος Δεληγιάννης και οι πολίστριες της πρώτης ομάδας, Αλκηστη Αβραμίδου, Μαρία Σώρα και Μίλβα Καλογεράκου καθώς και οι team managers των δύο ομάδων (ανδρών, γυναικών),Ακης Λογοθέτης και Αλεξάνδρα Καλογερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: