Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Η Αποστολή για Πανθρακικό

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς Πρωταθλήματος στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, το οποίο θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (26/1, 17:15).

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (25/1) την τελευταία τους προπόνηση πριν από την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Δυστυχώς υπήρξε και ένα απρόοπτο, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα, στο σημείο όπου είχε δεχθεί το χτύπημα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έκανε συντηρητικό, ατομικό πρόγραμμα και αναγκαστικά έμεινε εκτός αποστολής. Ο Αργεντινός μέσος για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν θα απουσιάσει από αγώνα του Ολυμπιακού λόγω τραυματισμού.

Έτσι, η ομάδα θα ταξιδέψει για την Κομοτηνή με 19 ποδοσφαιριστές, έναντι 20 που είχαν ανακοινωθεί την Πέμπτη (24/1). Θυμίζουμε: Κάρολ, Μέγκιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Πάντελιτς, Παπάζογλου, Πίνο, Σιόβας.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν το Σάββατο (26/1) στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: