Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 76-71


Ενας κάκιστος Ολυμπιακός, ως συνέχεια των τελευταίων κακών εμφανίσεων κατάφερε να χάσει δίκαια από τον ΠΑΟΚ με 76-71.
Μπορεί να είχε τις απουσίες των Λο και Πάουελ και να τραυματίστηκε στην διάρκεια του ματς και ο Μαντζαρης, αλλά δεν επιτρέπεται να χάνεις από τον ΠΑΟΚ.
Και να κάνεις πλέον ντέμρπυ την πρωτιά στο ματς με τον ΠΑΟ που έρχεται λίαν συντόμως, εκεί που είχες σοβαρό μαξιλάρι. 
Και με την εικόνα που δείχνουμε δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, αν δεν αλλάξουμε επιτέλους κάτι στην εικόνα μας.
Επίσης κύριε Μπαρτζόκα ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να παίρνεις τεχνική ποινή 12 δεύτερα πριν το τέλος του ματς και ενώ χάνεις ήδη με 2 πόντους.......
Γιατί μεγάλο μερίδιο της ήττας έχεις πλέον ΕΣΥ. Εκτός από τους παίκτες.
Αλλά εδώ και καιρό ψάχνω να βρω ένα σύστημα στην ομάδα μας και δεν το βλέπω πουθενά. Το ψάχνω αγωνιωδώς αλλά τίποτα.............Και γιαυτό δεν φταίω εγώ, αλλά ο προπονητης. Ο οποίος ας μου επιτρέψετε να πιστεύω ότι απλά δεν κάνει για να είναι κόουτς του Πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Ολυμπιακό.
Αυτά και ελπίζω να μην κάνουμε και άλλα εγκλήματα στην συνέχεια.
Κανονίστε μόνο να καταφέρετε το αδιανόητο............Και ξερετε τι εννοώ. Το ματς με τον ΠΑΟ έρχεται. Και μαζί με αυτό η πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας ως το τέλος.
Προσέξτε πολύ όλοι σας........

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 39-37, 55-54, 76-71

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Κασελάκης 4, Χαραλαμπίδης 15 (2), ΜακΓκραθ 10 (1), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 10, Δέδας 8 (2), Παπαδόπουλος 13 (10 ριμπ.), Καλλές 3, Χαριτόπουλος 13 (1). 

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 4, Άντιτς 2, Σπανούλης 17 (2 3π., 8ασ.), Σερμαντίνι 4, Σλούκας 9, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 16 (2), Παπανικολάου 6 (1), Μάντζαρης 3 (1), Γεωργάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: