Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Προπονήθηκαν Λο, Πάουελ και Σερμαντίνι

Ευχάριστα τα νέα στην ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς τις τελευταίες μέρες θύμιζε... νοσοκομείο με τους συνεχόμενους τραυματισμούς. Στην προπόνηση της Τρίτης (29/1) ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε και πάλι με ικανοποίηση να λαμβάνουν μέρος κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας τρεις παίκτες του, οι οποίοι απουσίασαν τις προηγούμενες μέρες λόγω προβλημάτων.

Συγκεκριμένα οι Τζος Πάουελ και Έισι Λο προπονήθηκαν κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με την ομάδα του Ολυμπιακού, δίχως να αισθανθούν ενοχλήσεις, ενώ στο πρόγραμμα έλαβε μέρος και ο Γιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στην μέση, τις οποίες όμως ξεπέρασε.

Και οι τρεις παίκτες υπολογίζονται και θα αγωνιστούν στο ματς της Πέμπτης (31/1, 21:45) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 6η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague, ενώ έτοιμος για την αναμέτρηση θα είναι και ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Μοναδικοί απόντες από την προπόνηση του Ολυμπιακού ήταν οι  Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Κατσίβελης.

Ο πρώτος θα υποβληθεί σε εγχείρηση στο γόνατο την Τετάρτη (30/1) καθώς υπέστη ρήξη χιαστών, ενώ ο δεύτερος έχει θλάση στους πλάγιους κοιλιακούς και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: