Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Mακάμπι Τελ Αβίβ - Oλυμπιακός: 77-78

Για την 5η αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός κέρδισε την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ με 77-78, σε ένα ματς που έσπασε καρδιές και που θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει άνετα, αν είχαμε κάνει όσα έπρεπε από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά.
Ενώ ξεκινήσαμε τον αγώνα πολύ καλά , από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά ως συνήθως το γνωστό μπλακ άουτ, έδωσε την ευκαιρία στους Ισραηλινούς να βρεθούν από το -11 στο +6. Πάλι καλά που στην συνέχεια παίξαμε λίγο άμυνα και μπήκαν κάποια σημαντικά τρίποντα και καταφέραμε να ξαναγυρίσουμε το ματς.
Ωσπου να φτάσουμε στο φινάλε και με τα χίλια ζόρια να πάρουμε μια υπερπολύτιμη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που κατά την γνώμη μου δεν λέει και τίποτα σπουδαίο. Και αν χάναμε από αυτούς τότε καλύτερα να τα παρατάγαμε τελείως.
Συνεχίζουμε , αν και φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά γενικά. Ελπίζω να βρεθεί τι φταίει και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

Τα δεκάλεπτα: 19-30, 33-44, 62-57, 77-78

Οι πόντοι του Ολυμπιακού: Σπανούλης 24, Πρίντεζης 16, Σερμαντίνι 9, Χάινς 9, Μάντζαρης 6, Σλούκας 5, Περπέρογλου 3, Παπανικολάου 3, Άντιτς 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: